Rouwbloemen en rouwstukken

Met gepaste trots presenteren wij een speciaal assortiment met rouwbloemen en rouwstukken onder de naam 'Met liefde'. Het assortiment van Met liefde bestaat uit verschillende thema's. Elk thema heeft zijn eigen kleuren, stijl en soorten bloemen. Persoonlijk en met liefde samengesteld door onze lokale bloemisten.

Een persoonlijk afscheid

Er blijft een groot gemis achter wanneer je iemand verliest die je liefhebt. De liefde blijft voor altijd bestaan en je wilt graag een afscheid dat persoonlijk is en bij iemand past. Bloemen creëren een persoonlijk en liefdevol moment van afscheid. 

Fleurop heeft een ruim assortiment bloemstukken dat met zorg is samengesteld. Met bloemen die, net als iedere persoon, uniek zijn. Van uitbundig tot ingetogen en van puur tot weelderig, zodat voor iedere persoon een passend bloemstuk kan worden gemaakt. De bloemisten van Fleurop staan voor je klaar en denken met je mee om het moment van afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Rouwwerk Groot gemis

Het rouwwerk uit het thema 'Groot gemis’ bestaat uit bloemstukken met fijne materialen en bloemen in zachte kleuren. Er zijn onder andere bloemen gebruikt die in het vroege voorjaar opkomen.

Rouwwerk Kleurrijke groet

Het rouwwerk uit het thema 'Kleurrijke groet’ bestaat uit voornamelijk opvallende en unieke bloemen. Bijzondere vormen en krachtge kleuren staan centraal in dit thema.

Rouwwerk Warm gebaar

Het rouwwerk uit het thema 'Warm gebaar’ bestaat uit bloemstukken met tropische materialen en warme tinten. De stukken bevatten bloemen die voorkomen in de laatste warme maanden tot aan de eerste koude dagen.

Rouwwerk Een laatste kus

Het rouwwerk uit het thema 'Een laatste kus’ bestaat uit romantische bloemstukken met bijzondere rozen en hartvormen in warme kleuren.

Rouwwerk Puur

Het rouwwerk uit het thema 'Puur’ kenmerkt zich door bloemen met frisse en zachte tinten, die klassieke en elegante bloemstukken vormen.

Rouwwerk Natuurlijk afscheid

Het rouwwerk uit het thema 'Natuurlijk afscheid’ is speciaal voor diegenen met een hart voor de natuur. Bijzondere grassen, natuurlijke bloemen en droogmaterialen kenmerken de stukken.

Rouwwerk Onze sterren

Het rouwwerk uit het thema 'Onze sterren’ bestaat uit speciale bindvormen zoals vliegers, harten en vlinders.

Rouwbloemen bestellen, hoe werkt het?

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Zij weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar passend bloemwerk. Bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren bij elkaar geschikt tot een prachtig geheel.

Rouwwerk is beschikbaar in diverse bindvormen. Bindvorm is de manier waarop het rouwboeket of rouwwerk is gebonden:

  • Rouwboeket
  • Rouwboeket in vaas
  • Biedermeier
  • Ovaal
  • Druppel
  • Halve- of hele kistbedekking
  • >Rouwkrans, kruis of hartvormig rouwstuk

Heb je vragen over het bestellen van rouwbloemen en rouwstukken? Neem contact op via de chat of bel met: 0900 – 15 01 (geen extra kosten)

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Hier vind je de uitleg bindvormen rouwbloemen

Sympathieboeket

Tijdens een verdrietige periode is het sturen van condoleance bloemen, ook wel sympathieboeket genoemd, een mooie manier om hen te laten weten dat je gedachten bij hen zijn.

Rouwwerk bestellen

Je kunt ook het rouwwerk via een Fleurop bloemist bestellen. Zij staan klaar om je te helpen het afscheid zo mooi en persoonlijk te maken. Wil je direct rouwwerk bestellen? Klik dan op onderstaande link