Fleurop Zakelijk bloemen bestellen

Of je nu je eigen medewerkers wilt bedanken of op zoek bent naar een mooi relatiegeschenk: met Fleurop stuur je een zakelijk boeket dat écht binnenkomt. Bestel gemakkelijk met je eigen bestelomgeving en betaal achteraf op rekening.

Direct meer informatie of een advies op maat?

Neem contact met ons via 0900-1501 (lokaal tarief) of stuur een e-mail naar [email protected]

Voordelen Fleurop Zakelijk

1

Eigen online bestelomgeving

Gemakkelijk grote bestelling doorgeven, inclusief mogelijkheid voor een OCI- of cXML-koppeling.

2

Betalen op rekening

Als zakelijke klant betaal je altijd achteraf via een digitale factuur.

3

Snelle bezorging

Op werkdagen vóór 14u besteld, dezelfde dag bezorgd.

4

Duurzame vakbloemisten

Onze lokale bloemisten zijn duurzaam gecertificeerd en stellen, met liefde en aandacht, de mooiste boeketten samen.

Benieuwd naar wat Fleurop Zakelijk nog meer voor jou kan betekenen? Wij hebben de voordelen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:

Jouw eigen bestelomgeving

Bij Fleurop Zakelijk bestel je boeketten via een eigen, gepersonaliseerde bestelomgeving. Deze bestelomgeving is gemakkelijk in gebruik en biedt hetzelfde uitgebreide assortiment als Fleurop.nl

OCI- of cXML koppeling met inkoopsysteem

Het is mogelijk om een OCI of cXML koppeling te maken tussen de Fleurop-bestelomgeving en het eigen inkoopsysteem, zoals AFAS, SAP, Ariba, Coupa, ProActiv en Proquro. Op deze manier is het assortiment van Fleurop veilig beschikbaar binnen de eigen intranet inkoopomgeving van jouw bedrijf. Met een koppeling kunnen bestellingen automatisch geautoriseerd, gefactureerd én betaald worden via het eigen bedrijfsproces.

Vandaag nog bezorgd

Vandaag nog een medewerker, zakenpartner of collega verrassen met bloemen? Dat kan! Fleurop werkt samen met 700 lokale vakbloemisten die met liefde voor jou aan de slag gaan om een boeket te bezorgen dat echt binnenkomt. De boeketten worden dagelijks vers, met passie en vakmanschap geschikt en bezorgd.

Voor de bezorging binnen Nederland geldt; op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Op zaterdag geldt; bestellingen vóór 12.00 uur worden nog dezelfde dag bezorgd.

Fleurop bloemenbon

De Fleurop bloemenbon is het perfecte cadeau om te geven. De ontvanger kiest met deze cadeaukaart zelf een prachtig boeket uit. Ideaal als eindejaarsgeschenk of als bedankje. De Fleurop bloemenbon is verkrijgbaar met een waarde van 7,50 tot 150,- euro. De bloemenbon is online te besteden via fleurop.nl en bij alle lokale Fleurop vakbloemisten. De Fleurop bloemenbon is fysiek, digitaal (duurzaam via e-mail) en via speciale actiecodes beschikbaar en is vijf jaar geldig.

Wil je tot 25 stuks Fleurop bloemenbonnen bestellen? Dat kan eenvoudig via fleurop.nl/bloemenbon

Voor bestellingen boven de 25 stuks, neem dan contact met ons op via [email protected]

Duurzame bloemen

De kwaliteit van onze leefomgeving doet ertoe, nu en in de toekomst. Daarom is duurzaamheid belangrijk in de werkwijze van Fleurop en beschikken onze lokale bloemisten over het onafhankelijke keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’. Het keurmerk wordt beheerd door SMK (de onafhankelijke Stichting Milieukeur) en afgegeven door SGS (een onafhankelijke certificatie-instelling).

Elk facet van een boeket is daarbij relevant. Van teelt tot verpakking en van voeding tot bezorging. ‘Fleurop bezorgt een goed gevoel’ is ons motto. Het keurmerk ‘Barometer Duurzame Bloemist’ is een garantie dat boeketten op duurzamere wijze worden samengesteld én bezorgd vanuit de lokale Fleurop-vakbloemist. Dat geeft een extra goed gevoel!

Zakelijk bloemen bezorgen in het buitenland

Collega, zakenpartner of medewerker in het buitenland verrassen? Door ons wereldwijde netwerk bezorgen wij ook bloemen in het buitenland. Neem contact met ons op en wij regelen de rest.

Nog meer voordelen

1

Grote aantallen

Het bestellen van grote aantallen tegelijk is mogelijk via [email protected]

2

Voorkeur voor een bloemist

Je kan jouw voorkeur in ons systeem vastleggen. Neem contact met ons op voordat je een order plaatst en wij regelen het voor je.

3

Boeketten die écht binnenkomen

Inclusief wenskaarten (met eigen logo) voor een persoonlijke boodschap en cadeauartikelen.

4

Persoonlijk contact

Wij helpen je graag! Onze klantenservice staat zes dagen per week voor je klaar.

Meestgestelde vragen

Persoonlijk contact

Meer informatie of een advies op maat? Neem contact met ons op. 
Bel via 0900-1501(lokaal tarief). Of stuur ons een e-mail: