Zakelijk

Een goed gevoel bezorgen, dat is wat wij dagelijks doen! Een medewerker verrassen met zijn/haar verjaardag, een nieuwe samenwerking of jubileum vieren?

Wat de achterliggende gedachte ook is, Fleurop is dé partner voor zakelijk bloemen bestellen. Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? We hebben onze voordelen op een rijtje gezet..

In zakelijke situaties bestaan vele geefmomenten. Maak het verschil met een prachtig en passend boeket of bloemstuk. Geef er kleur mee aan jouw kantoor, entree of vergaderruimte of geef het aan jouw vrijwilliger, medewerkers en relaties. Via een eigen bestelomgeving kun je kiezen uit het volledige Fleurop assortiment inclusief een aantal bijpassende cadeauartikelen. Hierbij zijn diverse bloemenabonnementen mogelijk met voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid een passende oplossing.

Bloemen op kantoor

Een eerste indruk maak je maar één keer. Met verse bloemen maak je er een indrukwekkende van. Bloemen of bloemstukken op de ontvangstbalie, vergadertafel of in het bedrijfsrestaurant? Bestel ze via een wekelijks of maandelijks bloemenabonnement en je hebt er geen omkijken naar. Boeketten worden door lokale bloemisten samengesteld en bezorgd. Uiteraard kun je wensen met betrekking tot stijl en kleur doorgeven aan onze klantenservice die van maandag tot en met zaterdag bereikbaar zijn.

Zakelijke voordelen op een rijtje

 • Veilige afgeschermde bestelomgeving met eigen tekst, logo en indeling;
 • Assortiment en geefmomenten afgestemd op het attentiebeleid van jouw bedrijf;
 • Altijd een ruime keuze in boeketten met de mooiste seizoensbloemen;
 • Keuze uit wekelijks en/of maandelijks bloemenabonnement;
 • Bestellen van grote aantallen boeketten mogelijk;
 • Boeketten worden met passie en vakmanschap samengesteld door lokale Fleurop bloemisten;
 • Voorkeursbloemisten voor specifieke locaties van jouw organisatie;
 • Bezorging wereldwijd, vaak nog op dezelfde dag;
 • Persoonlijk bericht kan aan elk cadeau worden toegevoegd;
 • Achteraf betalen via een digitale maandfactuur, gratis via Billink of met een creditcard;
 • OCI- of cXML koppeling met elk inkoopsysteem;
 • Eén klantenservice voor alle vragen en wensen, zes dagen per week.
 • Fleurop voldoet met haar producten en diensten aan de moderne eisen voor duurzaamheid

Bloemen als cadeau

Bloemen verrassen, verblijden en ontroeren je. Dat maakt ze tot een passend geschenk bij feestelijke gebeurtenissen als verjaardagen, jubilea, geboortes of het verwelkomen van een nieuwe collega. Maar bloemen zijn ook een fijne attentie bij het afscheid van collega’s, een beterschapswens of de afhandeling van klachten. Wat de reden ook is, Fleurop bezorgt een goed gevoel.
Nu we massaal thuiswerken is het thuiswerk bloemenabonnement van de zaak de leukste motivatie voor medewerkers. 

Het thuiswerk bloemenabonnement van de zaak

De leukste motivatie voor thuiswerkende medewerkers

Ben je op zoek naar een nieuwe besteding van het reiskostenbudget of invulling van de thuiswerkvergoeding? Het bloemenabonnement voor medewerkers die thuiswerken is de leukste motivatie! Met het abonnement stimuleer je medewerkers fysiek en mentaal fit te blijven én je bezorgt ze elke werkdag een goed gevoel.

De looptijd van het abonnement en de stijl van het boeket worden vooraf persoonlijk afgestemd. Samen met onze accountmanager kies je een boeket dat aansluit op de wensen van de organisatie en van de medewerkers. Genieten gegarandeerd!

Mogelijkheden en voordelen van het thuiswerkboeket:

 • Gemakkelijk & snel geregeld
 • Kleurrijke verrassing om de werkplek op te fleuren
 • Thuiswerkcadeau als waardering voor jouw medewerkers
 • Veel blije gezichten
 • Ter compensatie van de reiskosten vergoeding
 • Facturatie word voor je geregeld
 • Persoonlijk bedankje op unieke wenskaart
 • Thuisbezorgd bij jouw medewerkers
Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden en voordelen die Fleurop zakelijk biedt.

Fleurop wenskaart

Een mooi boeket is niet compleet zonder een persoonlijke boodschap. Met de onze wenskaarten bieden wij een ruime keuze uit verschillende designs voor elk geefmoment.

Het welkom heten van een nieuwe medewerker, het jubileum van een collega, iemand een hart onder de riem steken of jouw jarige werknemer of zakenrelatie feliciteren, een prachtig boeket doet het altijd goed. Met een wenskaart van Fleurop geef je een persoonlijke touch aan het goede gevoel dat je bezorgt. In overleg is het ook mogelijk om jouw bedrijfslogo op de wenskaart te drukken.

Om meer privacy te bieden zit iedere Fleurop wenskaart in een afgesloten gouden envelop. Daarop staat alleen de naam en het adres van de ontvanger en daarmee blijft jouw persoonlijke bericht ook echt persoonlijk. 

 

Speciale gelegenheden

Een evenement op locatie of een groots jubileum in het eigen pand? Ook dan denken onze lokale vakbloemisten graag met je mee. Over de aankleding van de ruimte bijvoorbeeld, soorten bloemen en de opmaak. Maar ook als je grote aantallen boeketten wilt bestellen, voor een diploma-uitreiking, een marketingactie of als eindejaarsgeschenk kun je bij Fleurop zakelijk terecht.

Eigen bestelomgeving

Bij Fleurop kun je zakelijk bloemen bestellen via een eigen, gepersonaliseerde bestelomgeving. Jouw eigen en gepersonaliseerde bestelomgeving biedt optimaal gebruikersgemak en bevat hetzelfde uitgebreide assortiment als fleurop.nl. De bestelomgeving wordt opgezet in eigen huisstijl en kan met een OCI-koppeling geïntegreerd worden met het eigen inkoopsysteem. Het assortiment boeketten kan indien gewenst worden aangepast op bedrijfsspecifieke wensen en eisen. Ook kunnen cadeauartikelen, zoals vazen, knuffels, chocolade en wijn worden toegevoegd. Heel efficiënt. De diverse facturatiemogelijkheden en het beperken van declaraties zorgen bovendien voor tijdsbesparing én foutreductie.

We hebben de voordelen van een eigen bestelomgeving op een rijtje gezet: Zakelijk op een rij

 

Duurzame bloemen

Steeds meer bedrijven eisen dat hun leveranciers duurzaam zijn met hun product en bedrijfsvoering. Deze duurzaamheid wordt beoordeeld en getoetst vanuit de onafhankelijke organisatie SGS die het certificaat Barometer Duurzame Bloemist zoals opgesteld door SMK daarmee voor de bloemisten waarborgt. Bloemisten ontvangen het duurzaamheidcertificaat als zij o.a. duurzaam bloemen en planten inkopen én dat daarbij hun bedrijfsvoering duurzaam verloopt. Dit betekent o.a. dat zij afval scheiden, energiegebruik verminderen, schoner transporteren, geen gebruik maken van chloorhoudende producten en zich houden aan de CAO Bloemendetailhandel.

Bloemen mét cadeau

Maak een geschenk compleet. Verstuur een prachtig boeket samen met een cadeau uit onze cadeaushop. Daarin vind je onder andere vazen, knuffels, wijnen en chocolade. Wil je de kwaliteit van een van onze producten vooraf beoordelen? Vraag dan gerust een cadeauartikel aan. Want een goed gevoel bezorgen doen we pas als jij een goed gevoel hebt!

Sameday Delivery

Vandaag bloemen bezorgen? Met ons sameday delivery principe bestel je jouw bloemen vóór 14:00 uur (op zaterdag voor 12:00 uur) voor levering op dezelfde dag. Ieder boeket wordt altijd met zorg en liefde samengesteld en vervolgens persoonlijk bezorgd door één van de lokale Fleurop vakbloemisten. 

Wil je bloemen laten bezorgen in het buitenland? Ook dan is het vaak nog mogelijk het dezelfde dag te laten bezorgen!

Gepersonaliseerde Fleurop Bloemenbon

Zeker weten dat je het juiste cadeau geeft? Kies voor de Fleurop Bloemenbon. Ontvangers kunnen met deze cadeaukaart zelf hun favoriete bloemen of bloemstuk uitkiezen. Fijn als eindejaarsgeschenk, als bedankje voor jouw vrijwilligers en als attentie na klachtenafhandeling.

Je kunt de bloemenbon een waarde geven van € 7,50 tot € 150,-. De bloemenbon is online te besteden via fleurop.nl en bij alle lokale Fleurop vakbloemisten. Naast boeketten en bloemstukken bieden zij ook een ruim assortiment accessoires en lifestyle producten aan. De Fleurop Bloemenbon is vijf jaar geldig.

Persoonlijk contact

Meer informatie of een advies op maat? Neem contact met ons op. 
Bel via 0900-1501(lokaal tarief). Of stuur ons een e-mail: