Bestel een kerstboeket

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Kerstboeket

Bezorg een onvergetelijke kerst met onze mooiste kerstboeketten, -kransen en -stukken.

Kerstboeket bezorgen 🎅🚪

Een kerstboeket bezorgen is de manier om iemand een onvergetelijke kerst te bezorgen! De kerstperiode is namelijk het moment om iemand te laten weten dat jouw gedachten bij hen zijn en het moment feestelijk maakt. Maar ook voor mensen die in een moeilijke periode zitten of dit jaar hebben gezeten, bezorg je met een mooi kerstboeket een lichtpuntje.

Wist je al dat ieder kerstboeket van Fleurop met aandacht en liefde wordt samengesteld door de lokale Fleurop bloemist? Onze boeketten worden samengesteld met de mooiste seizoensbloemen, om de magie van Kerstmis over te brengen!

Veelgestelde vragen over onze Kerstbloemen:

Tot wanneer kan ik mijn Kerstboeket laten bezorgen via Fleurop?

Kerstbloemen zijn leuk om bij iemand te laten bezorgen of om zelf van te genieten. Bestel je op werkdagen voor 14:00u of op zaterdag voor 12:00 uur dan wordt het boeket dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd. Op eerste- en tweede Kerstdag wordt niet bezorgd. Dit jaar is de uiterlijke bezorgdatum voor Kerst: zaterdag 23 december. Op zondag worden er helaas geen bloemen bezorgd.

Waar kan ik online kerstbloemen bestellen?

Bij Fleurop kun je gemakkelijk en snel online jouw kerstboeket bestellen. Wij bezorgen kerstboeketten in heel Nederland, maar ook wereldwijd. Doordat Fleurop Interflora internationaal samenwerkt, kun je vaak dezelfde dag nog een boeket laten bezorgen. Wil je een kerstboeket in het buitenland bezorgen? Bekijk dan het landenoverzicht op de pagina Buitenland.

Welke bloemen zijn met Kerst beschikbaar?

Ieder seizoen - winterherfstlente en zomer - heeft de mooiste snijbloemen te bieden. Deze bloemen zijn in deze seizoenen goed beschikbaar en daarom erg populair. Een kerstboeket met amaryllisgerbera of roos zijn vaak favoriet en worden veel gekozen in de kerstperiode, omdat ze het echte kerstgevoel bezorgen.

Met een beetje geluk zijn zelfs de eerste tulpen al beschikbaar. Voor een echte kerstsfeer wordt een boeket vaak versterkt met typische kersttakken zoals dennentakken (de pinus) of rode besjes (ilex)!

De mooiste kerstversiering: Kerstboeketten, kerstkransen en kerststukken

Bij Kerst hoort gezelligheid, lekker eten en samenzijn met familie en geliefden. Kun je er zelf niet bijzijn of wil je de gastheer/gastvrouw alvast verrassen, dan bestel je gemakkelijk en snel een prachtig kerstboeket of kerststuk van Fleurop.

Kerstbloemen behoren tot de musthaves van de kerstversiering en mogen niet ontbreken. Speciaal voor deze bijzondere dagen hebben we feestelijke kerstboeketten, kerststukken en kerstkransen samengesteld met de mooiste winter- en kerstbloemen. Bloemen behoren toch ook tot jouw kerstdecoratie? Met een boeket van Fleurop haal je gegarandeerd het kerstgevoel in huis! ❤️

Mooi kerstcadeau bezorgen

Heb je een mooi boeket uitgekozen? Door het toevoegen van een kerstkaart met persoonlijke kerstwens maakt je er een écht kerstcadeau van. Voor een extra onvergetelijke verrassing voeg je een zelf samengestelde kaart toe met een mooie foto van jezelf, het gezin of jullie samen.

Extra bijzonder maak je het met een warme knuffel(beer), wijn of Prosecco 🥂 om mee te proosten, bonbons voor bij de koffie of mooie vaas om het helemaal af te maken. Voor ieder wat wils! 💞

Wenskaart Kerst

Maak jouw verrassing compleet met een gave kerstkaart. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kerstkaarten. Wil je liever iets persoonlijks? Kies dan een eigen foto of een Kerst-sjabloon waar je een foto kunt toevoegen. Hiermee maak je Kerst echt onvergetelijk. Want hoe groot de afstand ook is, met Fleurop ben je altijd dichtbij!