Kerstbloemen

bekijk alle boeketten

Kerstboeket bestellen

Bij Kerst hoort gezelligheid, samenzijn met familie en geliefden én lekker eten. Een mooi kerstboeket of kerststuk voor bij de kersttafel past daar natuurlijk uitstekend bij! Speciaal voor de kerstdagen hebben we kerstboeketten samengesteld. Bij het samenstellen van onze kerstboeketten is gebruik gemaakt van de mooiste winter- en kerstbloemen. Zo haal je gegarandeerd het kerstgevoel in huis! 

Ieder kerstboeket wordt handgemaakt en persoonlijk bezorgd door één van onze lokale Fleurop bloemisten. Zo heb je de hele kerstperiode een mooi boeket in huis!

Kerstbloemen zijn leuk om cadeau te doen, maar natuurlijk ook gewoon om zelf te houden. Wanneer je voor 14.00 uur bestelt, wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd (ook bij bedrijven).

Kerstbloemen met cadeau

Nadat je een bos kerstbloemen hebt uitgekozen, kun je tijdens het bestelproces een cadeau uitkiezen. Wordt het een mooie knuffelbeer voor extra warmte, een fles wijn of Processo om 's avonds gezellig te proosten, chocolade voor wat lekkers bij de koffie of een mooie vaas om het geheel af te maken? Voor ieder wat wils!
Maak de verrassing compleet en extra bijzonder door een warme boodschap aan het boeket toe te voegen.

Heb je vragen over het bestelproces bij Fleurop? Neem dan contact op via de chat, dan krijg je direct een reactie.