Bloemen bezorgen buitenland

Ook in het buitenland verrassen wij jouw familie, vrienden en kennissen graag met een prachtig Fleurop boeket. Met liefde en veel vakmanschap gemaakt. Ontdek nu in welke landen Fleurop een goed gevoel bezorgt.

A t/m C

D t/m F

G t/m J

K t/m M

N t/m Q

R t/m T

U t/m Z

Bloemen versturen naar buitenland

Familie, vrienden of kennissen in het buitenland verrassen met een mooi boeket? Dankzij ons wereldwijde netwerk van 30.000 bloemisten in 140 landen bezorgt Fleurop ook internationaal een goed gevoel. Ongeacht de afstand, met een Fleurop boeket laat je zien dat je aan ze denkt. Bovendien geldt voor veel landen sameday delivery. Vandaag besteld, is vandaag nog bezorgd bij jouw geliefden in het buitenland.

Internationaal bloemen versturen

Wil je familie, vrienden of kennissen graag verrassen met een mooi boeket of juist een hart onder de riem steken? Met Fleurop bestel je een boeket dat écht binnenkomt. Wat de afstand ook is, met Fleurop bezorg je een goed gevoel.

Met meer dan 30.000 vakbloemisten in meer dan 140 landen zijn wij ervan overtuigd dat de beste internationale bloemen bezorgen service bieden. Fleurop werkt nauw samen met lokale vakbloemisten wereldwijd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit, aandacht en zorg garanderen die je van Fleurop gewend bent. Alle Fleurop boeketten worden op de dag zelf met liefde, passie en veel vakmanschap door de ambachtelijke lokale bloemist in het door jouw gekozen land samengesteld. Van de allerhoogste kwaliteit en met de meest verse snijbloemen. Voor een boeket dat écht binnenkomt.

Hoe werkt bloemen versturen naar buitenland?

Internationaal bloemen versturen met Fleurop is snel en gemakkelijk. Selecteer het land naar keuze en kies vervolgens het gewenste boeket. Vervolgens vul je de adresgegevens van de ontvanger in en plaats je de bestelling. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen, zal een lokale bloemist in dat land jouw boeket met liefde samenstellen en rechtstreeks bij jouw familie, vrienden of kennissen thuisbezorgen. Goed om te weten: de bezorgdag van het door jouw gekozen boeket is uiteraard afhankelijk van waar ter wereld je het verzendt. Houd hierbij rekening met het tijdsverschil.