Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Rouwboeket bestellen

"Een persoonlijk afscheid is het begin van een mooie herinnering"

Bekijk meer rouwboeketten

Rouwboeket laten bezorgen

Ons assortiment met rouwbloemen is ingedeeld op basis van stijlen. Wat voor persoon was het? Waar hield hij of zij van? Daar wordt met het assortiment rekening gehouden. Hierover vind je meer informatie op: rouwwerk en karakter.

Bij de selectie van de stijl, kom je terecht op de productpagina. Daar kun je de bindvorm kiezen, bijv. rouwboeket, biedermeier of kistbedekking. Voor uitleg over de bindvormen ga je naar: bindvormen rouwbloemen.

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Rouwboeket met lint

Wil je een rouwboeket met lint bestellen? Dan kun je dat toevoegen aan je bestelling. Na het toevoegen van het rouwlint, kun je zelf tekst invullen die je op het linker- of rechter rouwlint wilt plaatsen.

 

Rouwbloemen bestellen

Wij bezorgen de rouwbloemen  op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft de rouwbloemen dus niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze bloemisten zorgen ervoor dat de bloemen op het juiste moment worden bezorgd en op hun mooist zijn.

Tijdens het bestelproces hebben we wel wat extra informatie nodig. Houd dus bij het bestellen de volgende gegevens bij de hand:

  • Naam begraafplaats / rouwcentrum / crematorium
  • Naam van de overledene
  • Datum en tijdstip van uitvaart
  • Postcode en huisnummer van de bezorglocatie.

Zoals ook hierboven staat aangegeven, kun je bij de bestelling ook een rouwlint met eigen teksten toevoegen.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Chat met ons of neem contact op via de klantenservice .