Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Bloemen voor liefde & trouwen

Vier de liefde met een romantisch boeket

Boeketten om de liefde te vieren

Bloemen zeggen vaak meer dan woorden alleen.Bloemen zijn ideaal om jouw liefdevolle boodschap over te brengen. Of je nu iemand wilt feliciteren met een jubileum of huwelijk, een romantisch gebaar wilt maken of simpelweg de liefde wilt vieren, met een boeket van Fleurop zit je altijd goed. Altijd met liefde en veel passie samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. Met de meest dagverse bloemen en de mooiste bloemen van dit moment. Wie verras jij?

Betekenis bloemen en liefde

Wist je dat elke bloem haar eigen symboliek en betekenis heeft? Zo staan rode rozen, voor velen dé liefdesbloem, voor passie, romantiek en eeuwige liefde. Met een rode rozen boeket zeg je: ik hou van je. Naast de bekende rode rozen, zien we steeds vaker boeketten met roze rozen of juist meerdere gekleurde rozen. Net zo mooi en een absolute aanrader om cadeau te doen aan een geliefde.

Ook Pioenrozen zijn groot favoriet als het aankomt op bloemen en het overbrengen van jouw liefde voor iemand. Pioenrozen zijn een perfecte toevoeging aan een romantisch boeket maar zijn ook als boeket an sich een waar plaatje om naar te kijken. Goed om te weten: pioenrozen zijn beperkt, veelal alleen in de maanden mei en juni, beschikbaar dus als ze er zijn wees er dan snel bij.

Maak het extra persoonlijk

Maak jouw romantisch boeket nog romantischer en voeg een persoonlijke wenskaart met een liefdevolle boodschap toe. Of kies voor onze luxueuze bonbons of heerlijke chocolaatjes. Ambachtelijk gemaakt en van de allerhoogste kwaliteit. De perfecte aanvulling op jouw boeket. Wil je het extra feestelijk maken? Een heerlijke Prosecco of wijn is dan een zeer goeie keuze.

Romantische bloemen

Breng een ode aan de liefde en geef een boeket van Fleurop cadeau. Met een zorgvuldig samengesteld boeket vier je de liefde, toon je je genegenheid of maak je een romantisch gebaar. In ons assortiment vind je de mooiste boeketten in de meest warme kleuren. Van pastel tot dieproze en van klassiek rood tot zalm en koraaltinten. Al onze romantische boeketten worden met veel zorg en aandacht samengesteld door jouw lokale bloemist.