Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Zonnebloemen kopen

De mooiste zonnebloem boeketten als vrolijke blikvanger

Zonnebloemen

De zomer is niet compleet zonder de stralende zonnebloem. Met haar stevige stengel en vrolijke bloem is de zonnebloem dé blikvanger in elk boeket. Naast de roos is de zonnebloem een van de meest bekende bloemen. We snappen wel waar de populariteit van de vrolijke zonnebloem vandaan komt. Het is een sterke bloem, die ieder boeket opfleurt. Perfect dus om jezelf of iemand anders mee te verrassen!

Wist je al dat de zonnebloem altijd met haar bloem met de zon meedraait? In een veld zonnebloemen zie je ze allemaal dezelfde kant op kijken. Deze prachtige bloem is niet alleen mooi, maar ook slim!

Zonnebloemen kopen

Met het kopen van zonnebloemen, geef je kleur aan elk moment. Een boeket met zonnebloemen is geschikt voor veel gelegenheden, zowel feestelijk als liefdevol. De zonnebloem straalt zomer uit en brengt direct een vrolijke sfeer in huis. Met hun lange stelen en grote bloemhoofden zijn zonnebloemen een echte eyecatcher in elke ruimte. Dus waar wacht je nog op? Maak het zomers met een prachtig zonnebloemen boeket!

Boeket zonnebloemen

In ons vrolijk assortiment met zonnebloemen, heb je keuze uit verschillende zonnebloem boeketten. Van lieflijke boeketten tot uitbundige zomerboeketten. Wanneer de zonnebloem beschikbaar is, kun je kiezen uit onze populaire boeketten, zoals:

  • Altijd zonnig: een lief en compact boeket, een echte zomerfavoriet.
  • Fijne zomer: zoals de naam al aangeeft maak je ieder moment feestelijk met dit vrolijke plukboeket met zonnebloem.
  • Losse zonnebloemen: als zonnebloemen jouw favoriet zijn, dan zijn de losse zonnebloemen een aanrader.
  • Zonnebloemenboeket: zoals de naam al zegt, een prachtig boeket met de mooiste zonnebloemen. Zal zeker in de smaak vallen.
  • Zonnepracht: een vrolijk plukboeket met echte zomerbloemen, zoals de zonnebloem. Ademt een en al zomer.

Wanneer de zomer voorbij is, trakteert de herfst ons gelukkig ook nog op een (hopelijk!) warme nazomer. Met een zonnebloemenboeket breng je altijd een vleugje warmte, ook in de herfst. Dit zijn de zonnebloemboeketten voor het najaar:

  • Hersfttint: prachtige warme herfsttinten die versterkt worden met de prachtige zonnebloem.
  • Kleurrijk najaar: omdat we geen genoeg krijgen van zomerse kleuren is dit boeket echt een aanrader.
  • Zoete herfst: Een echte smaakmaker, chocolade en een boeket met zonnebloem. Wat wil je nog meer!

Zonnebloemen bestellen

Wil je iemand verrassen met een echt seizoensboeket, dan is een boeket vol zonnebloemen onze tip voor jou. Ze zijn in een beperkte periode beschikbaar, maar als het zonnebloemen seizoen er is, dan kun je ze bestellen op werkdagen voor 14:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur voor bezorging op dezelfde dag.

Zonnebloemen bezorgen

Ieder boeket met zonnebloemen wordt samengesteld door jouw lokale Fleurop bloemist. Zij bezorgen het zonnebloemenboeket met liefde bij jou of de ontvanger. Op elk gewenst adres in Nederland. Wil je iemand in het buitenland verrassen met zonnebloemen, neem dan eerst een kijkje in het buitenland assortiment van het desbetreffende land en laat het boeket bezorgen.