Onze beste keuze voor jou!

Op basis van jouw antwoorden, hebben wij de mooiste boeketten voor jou geselecteerd:

Geen schot in de roos?

Hiermee zit je gegarandeerd goed:

Seizoensverrassing
Keuze bloemist

De Fleurop Keuzehulp

De Fleurop keuzehulp is een persoonlijke gids naar een mooi boeket om jouw boodschap over te brengen. Onze unieke keuzehulp helpt jou om dat ene unieke boeket te vinden, die precies bij jouw voorkeuren past. Of het nu voor een feestelijk moment, bedankje of een sterkte wens is, voor ieder moment is er altijd een perfecte match te vinden! 

Je kunt de keuzehulp zo vaak proberen als je zelf wilt! Op basis van gelegenheid, kleur en budgetvoorkeur laat je ons magische algoritme zijn werk doen. Het zal je naar een selectie van prachtige boeketten leiden dat precies bij jouw voorkeuren past. Hiermee is onze keuzehulp altijd een schot in de roos! 

Van de lokale Fleurop bloemist 

Maar onze reis gaat verder dan alleen het kiezen van het perfecte boeket. Ieder Fleurop boeket wordt met aandacht en liefde samengesteld én persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.  

Ontdek de magie van bloemen, laat je emoties bloeien en maak van elke gelegenheid een moment om te koesteren. Met de Fleurop keuzehulp wordt elke bloem een gedicht, elk boeket een verhaal en elke ontvanger een gelukkige ziel!

Vandaag nog bezorgd!

Bezorg vandaag nog het perfecte boeket van Fleurop. Op werkdagen voor 14.00u besteld, is dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd (zaterdag voor 12.00u). Voeg een leuke wenskaart toe en maak jouw verrassing echt onvergetelijk!