Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Kerststukjes

Laat een prachtig kerststuk bezorgen voor een onvergetelijke kerst!

Kerststuk bestellen

Kerst is een tijd van gezellig samenkomen met familie en vrienden. Om de kerstsfeer compleet te maken hebben wij de mooiste kerststukjes en kerstkransen samengesteld. Hiermee wordt kerst pas extra sfeervol!

Juist in kerstperiode is het extra leuk om iemand te verrassen. Ken je iemand voor wie de kerstperiode een moeilijke periode is, omdat hij of zij iemand helaas moet missen? Dan is het fijn diegene te laten weten dat je gedachten bij hen zijn. In dat geval past het om een kerststukje te bezorgen om hen een lichtpuntje te sturen. Het is mooi om een persoonlijke boodschap aan jouw kerststukje toe te voegen. 

Kerststukjes voor op tafel

Met een kerststukje wordt het in huis extra sfeervol. Wanneer je op zoek bent naar een kerststukje voor op tafel, dan kun je het beste kiezen voor een laag kerststuk. Aan tafel wil je gezellig kunnen kletsen en wordt vaak veel neergezet. Het is daarom niet handig hiervoor een groot en hoog kerststuk te kiezen. 

Kerststukken van Fleurop

Bij Fleurop hebben wij een mooi aanbod van prachtige kerststukken beschikbaar. Van een lage variant die prachtig zal staan op de salontafel tot een hoger kerststuk in een mooie, decoratieve pot, een echte blikvanger! Bij jouw keuze voor een kerststukje kun je dus het beste kijken waar je deze neer wilt gaan zetten.

Voor een echte blikvanger adviseren we een hoog en opvallend kerststuk te kiezen. Wil je liever een bescheiden stuk en komt deze op een eettafel te staan, dan kun je beter kiezen tussen een van onze lage kerststukken.

Een kerststuk zorgt voor instant sfeer en gezelligheid en zijn hierdoor een goede toevoeging aan je kerstinterieur. Het voordeel van kerststukjes is daarnaast dat ze weinig verzorging nodig hebben. Je hoeft het af en toe vochtig te maken en dan kun je er enkele weken volop van genieten!

Modern kerststukje 

Kerststukjes zijn al jaren populair om te geven voor de feestdagen. Waar vroeger veel kerststukjes traditioneel waren, zijn er tegenwoordig leuke moderne kerststukjes verkrijgbaar. Een modern kerststukje beschikt over vrolijke kleuren of decoratie en er worden populaire kerstbloemen gebruikt, zoals de opvallende amaryllis, ilex en eucalyptus.

Dit zijn dé bloemen die volop te vinden zijn in de kerstperiode en thuishoren in een modern kerststukje. Ook komen deze kerstbloemen veel voor in onze kerstboeketten.

Kerststukje kopen

Wil je bij iemand een kerststukje laten bezorgen of jezelf verblijden met een mooi kerststuk of kerstkrans? Wij hebben de mooiste kerststukken voor jou geselecteerd. Ontdek nu onze prachtige kerststukjes en kerstkransen. Van traditionele ontwerpen tot eigentijdse variaties. Bij Fleurop vind je alles om jouw huis in een kerstwonderland te veranderen.

Kerststukje bezorgen

Wist je dat ieder kerststukje met aandacht en liefde wordt samengesteld door een lokale Fleurop bloemist. Iedere bloemist van Fleurop is ook nog eens duurzaam gecertificeerd, dat maakt jouw kerststukje extra liefdevol, omdat je weet dat deze met volle passie samengesteld is. Het kerststuk wordt vervolgens ook nog een persoonlijk bezorgd door de lokale bloemist, hierdoor kunnen we vaak dezelfde dag nog jouw kerststukje met liefde bezorgen!

Vandaag kerststukje bezorgen?

Bestel je werkdagen voor 14:00u jouw favoriete kerststukje en deze wordt vandaag nog persoonlijk bezorgd. Op zaterdag is het mogelijk om op dezelfde dag te bezorgen, indien je voor 12:00u jouw bestelling plaatst.

Om voor de kerstdagen nog een kerststukje te bezorgen, kun je uiterlijk zaterdag 23 december voor 12:00u jouw bestelling plaatsen.