Bekijk al onze boeketten

Vóór 14:00 besteld, vandaag bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie
Persoonlijke bezorging

Kerststukjes

Leuk om cadeau te geven voor Kerst!⛄

Kerststukjes & kerstkransen 🎅

Het is bijna Kerst! Een tijd van gezellig samenkomen met familie en vrienden. Om de kerstsfeer compleet te maken hebben wij de mooiste kerststukjes en kerstkransen gemaakt naar de nieuwste kersttrends.

Een kerstkrans is heel veelzijdig te gebruiken. Zo kan je de kerstkrans aan de (voor)deur hangen, je kan er zelf lichtjes aan toevoegen, maar het staat ook prachtig als kerstversiering op tafel. Kortom: voor ieder wat wils. 

Het voordeel van kerststukjes is daarnaast dat ze weinig verzorging nodig hebben. Je hoeft het af en toe vochtig te maken en dan kun je er enkele weken volop van genieten! 

Kerstbloemstukken 

In onze moderne kerstbloemstukken vind je populaire kerstbloemen, zoals de amaryllis, ilex en eucalyptus. Dit zijn dé bloemen die volop te vinden zijn in de kerstperiode. Ook komen deze kerstbloemen veel voor in onze kerstboeketten. 🎄

Ieder kerststukje wordt door een lokale bloemist samengesteld, waardoor het gekozen stuk of de pot kan afwijken van de voorbeelden.

Kerststuk bestellen

Wil je bij iemand een kerststukje laten bezorgen? Wij hebben de mooiste Kerststukken voor jouw geselecteerd. Bestel je op werkdagen en op zaterdag voor 12:00 uur dan bezorgen wij het kerststuk of de krans nog dezelfde dag! (m.u.v. feestdagen). ⌚🚪