Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Bedankt bloemen

Een persoonlijk bedankje om iemand te verrassen.

Cadeau bedankje sturen

Iemand bedanken voor de jarenlange inzet, het oppassen op de kinderen of het verzorgen van de planten tijdens je vakantie? Met bloemen heb je het perfecte bedankt cadeau gevonden!

Extra mooi is dat ieder bedankt boeket van Fleurop met zorg en liefde wordt samengesteld door een lokale duurzame Fleurop bloemist. Met de mooiste verse bloemen wordt jouw bedankt cadeau gemaakt en persoonlijk bezorgd.

Collega bedanken

Hoe bedank je een collega voor een samenwerking? Een collega is meer dan iemand waar je mee samenwerkt. Dagelijks kom je elkaar tegen en maak je samen hoogte- en soms ook dieptepunten mee. Van leuke grapjes tot nieuwe inzichten.

Niet is mooier dan de waardering voor jullie samenwerking te tonen en jouw collega te bedanken met een mooi bedankt boeket van Fleurop. Vergeet niet een leuke collega bedankttekst toe te voegen op het wenskaartje om jouw bedankje nog persoonlijker te maken. 

Persoonlijk bedankje sturen

Het boeket maak je extra persoonlijk door het toevoegen van een persoonlijk bedankje op een prachtige wenskaart. Wil je de ontvanger graag bedanken met een warme knuffel? Ook dat is mogelijk met onze zachte knuffelbeer, die je als bedank cadeau aan de bestelling kunt toevoegen.

Bedankt cadeautje sturen

Bestel je op werkdagen voor 14:00 uur (op zaterdag voor 12:00 uur), dan wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd. Dankzij ons grote netwerk van bloemisten wordt er altijd een boeket met dagverse bloemen bezorgd door de Fleurop bloemist uit de regio!