Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Beterschap bloemen

om te laten weten dat je aan ze denkt.

Wens iemand beterschap met bloemen

Wil je iemand van harte beterschap wensen met een bloemetje? Een Fleurop boeket is een echte opkikker, want wat vrolijkt nu meer op dan een prachtige, kleurrijke bos bloemen? Een glimlach gegarandeerd!

Twijfel je of de naam van een boeket bij de gelegenheid past? Dan is het goed te weten dat de naam van een boeket niet wordt vermeld bij de bezorging. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat bij de ontvanger past.

Een persoonlijk beterschapskaartje

Maak het boeket compleet door het toevoegen van een wenskaart met een persoonlijke beterschapswens. Er is een ruim aanbod van beterschapskaarten, zoals een beterschapskaart met bloemen, fruit of een opkikkertje.

De verrassing maak je extra speciaal door het toevoegen van een cadeautje. Geef de ontvanger een zachte knuffelbeer of mooie vaas. Hiermee bezorg je de ontvanger een goed gevoel!

Beterschap bloemen bezorgen

Verblijft de ontvanger in het ziekenhuis of in een zorginstelling? Ook daar bezorgen wij jouw beterschap bloemen. Bij het invullen van de adresgegevens geef je in het opmerkingenveld aan dat het gaat om bezorging in het ziekenhuis. Vermeld hierbij ook de afdeling en het kamernummer. Zo weet je zeker dat jouw beterschapswens goed wordt bezorgd.

De Fleurop boeketten worden altijd handgemaakt en persoonlijk bezorgd door een lokale Fleurop bloemist. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld? Dan bezorgen wij de bloemen nog dezelfde dag.