Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Beterschap bloemen

om te laten weten dat je aan ze denkt.

bekijk alle boeketten

Beterschap wensen met een bloemetje

Is er iemand ziek of net geopereerd? Wens diegene beterschap met een van onze boeketten uit het assortiment: beterschap bloemen. Want wat vrolijkt nou meer op dan een prachtige, kleurige bos met bloemen? Een glimlach gegarandeerd!

Schrijf een persoonlijke boodschap op het gratis kaartje. Dan zorgen wij dat jouw beterschapswens persoonlijk wordt overgedragen.

P.S. Mocht je twijfelen of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. Dan is het goed te weten dat de naam van een boeket, tijdens het bezorgen nergens wordt vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

 

Beterschap bloemen met cadeau

Maak het extra leuk door een cadeautje toe te voegen aan het beterschap boeket, wat dacht je bijvoorbeeld van een zachte knuffelbeer of mooie vaas. Hiermee maak je het geheel helemaal af.

 

Beterschap boeket bestellen

De Fleurop boeketten worden altijd handgemaakt en persoonlijk bezorgd door een lokale Fleurop bloemist. Wil je een Beterschap boeket laten bezorgen in een ziekenhuis of zorginstelling, dan is dat ook mogelijk. Vul tijdens het bestellen wel het kamernummer in, dan zorgen wij dat het boeket bezorgd wordt.

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld? Dan bezorgen wij de bloemen nog dezelfde dag.