Altijd het perfecte cadeau met de bloemen cadeaukaart van Fleurop. Voor een verjaardag, feestdag of zomaar: met de Fleurop bloemenbon maak je iedereen blij. Met deze bloemenbon kiest de ontvanger zelf een prachtig boeket uit. De bon is inwisselbaar bij alle Fleurop vakbloemisten in Nederland en op Fleurop.nl. Gegarandeerd een verrassing die altijd in de smaak valt.

Fleurop bloemenbon

Vul hieronder je bonnummer in en zie direct je saldo.

De fleurop bloemenbon moet nog geactiveerd worden.

Vul hieronder de activeringscode in die je ontving per mail om je bloemenbon te kunnen gebruiken.

Kun je de activeringscode niet terugvinden? Neem contact met ons op.

Bekijk boeketten

De Fleurop cadeaubon voor bloemen

Wil je iemand (spontaan) verrassen en vind je het lastig kiezen? Zoek dan niet verder. Een bloemen giftcard is namelijk de perfecte keuze. De ontvanger kan dan op ieder gewenst moment zelf zijn of haar boeket bestellen of ophalen in de winkel. Hoe leuk is dat!

Geef de Fleurop cadeaubon

De Fleurop Bloemenbon is het perfecte cadeau. Met deze bloemen cadeaubon kiest de ontvanger zelf een prachtig boeket uit.

De bon is inwisselbaar bij alle Fleurop vakbloemisten in Nederland en op Fleurop.nl. De bon is in delen te besteden en verkrijgbaar vanaf 7,50.

Op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Bestel de Fleurop bloemenbon

Ik wil een Bloemenbon

Leuk dat je de Fleurop Bloemenbon cadeau wilt geven! De bon is inwisselbaar bij de lokale Fleurop vakbloemisten in Nederland en op Fleurop.nl. De bon is in delen te besteden en al verkrijgbaar vanaf € 7,50.

Meestgestelde vragen over de Fleurop bloemenbon

Bloemenbon Zakelijk

De Fleurop bloemenbon is het perfecte cadeau om te geven. De ontvanger kiest met deze cadeaukaart zelf een prachtig boeket uit. Ideaal als eindejaarsgeschenk of als bedankje. 

De Fleurop bloemenbon is verkrijgbaar met een waarde van €7,50 tot €150,-. De bloemenbon is online te besteden via fleurop.nl en bij alle lokale Fleurop vakbloemisten.

Bekijk de zakelijke mogelijkheden.