Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Rozen bestellen

Rozen kopen? Ontdek de mooiste rozen. Met liefde samengesteld door de lokale Fleurop vakbloemist.

Rozen bestellen

De roos is een zeer populaire bloemsoort. Het is namelijk de bloem van de liefde. Het is de meest typerende en associatieve bloemsoort die er is. Dit komt door haar - meestal - dieprode kleur en herkenbare schoonheid en geur. Bovendien staat de roos bol van symboliek. De roos staat voor liefde, passie en vurigheid.

Ben jij ook gecharmeerd van rozen? Of ken jij iemand die het wel verdient om verrast te worden met rozen? Bestel ze dan bij Fleurop. Als boeket of mooie bos of kies zelf het aantal losse rozen.

Rozen kopen en bezorgen

Een prachtig boeket rozen bestel je bij Fleurop. Onze lokale bloemisten hebben altijd verse rozen op voorraad voor de mooiste rozenboeketten of verwerkt in bijvoorbeeld een seizoensboeket of veldboeket. Bestel de rozen op werkdagen voor 14:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur en het boeket rozen wordt dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Fleurop heeft een ruim rozen assortiment. Je hebt keuze uit een prachtige bos met rode rozen, kleurrijke rozen, een bos stijlvolle luxe rozen en nog vele andere combinaties die aansluiten op de laatste bloementrends en altijd rooskleurig! 🌹

Waar bestel ik een bos rozen?

Waar je ook woont in Nederland, een bos rozen heb je gemakkelijk en snel in huis bij Fleurop! Dankzij de samenwerking met onze lokale bloemisten - gewoon een bloemist bij jou om de hoek - is die bos rozen zó bezorgd. Je kunt een bos rozen bestellen, kopen of laten bezorgen via de webshop. Het samenstellen, verpakken en bezorgen wordt vervolgens gedaan door een bloemenwinkel niet ver bij jou vandaan. Dat kan binnen Nederland, maar ook over de grens. De bezorging wordt zelfs persoonlijk aan de deur gedaan!

Mooie rozen kopen

Bij het kopen van rozen gaat het niet alleen om de bloemen zelf, maar ook om de intentie erachter. Rozen hebben een unieke betekenis en worden geassocieerd met liefde, passie en schoonheid. Rozen kopen voor iemand anders is een gebaar van genegenheid, waardering en natuurlijk liefde. Het is een manier om iemand te laten weten dat je om hen geeft en aan hen denkt.

Rozen hebben de kracht om emoties over te brengen en kunnen een diepgaande indruk achterlaten bij de ontvanger. Je koopt niet alleen een prachtige bloem, maar ook een stukje magie, schoonheid en emotie. Met elke roos die je geeft, laat je een onuitwisbare emotie achter.

Voor het kopen van rozen kun je kiezen om losse rozen te kopen (vanaf 7 stuks) of een boeket met rozen. Je kunt hier kiezen voor het kopen van rode rozen, witte of roze rozen. Ook is een mooie combinatie van verschillende rozen een aanrader!

Wanneer heb ik een bos rozen in huis?

Dat is geheel afhankelijk van de dag waarop je wenst dat de rozen bij de ontvanger moeten zijn. Bestel je losse rozen, een bos of boeket rozen op maandag t/m zaterdag, dan zijn deze mooie bloemen sowieso de volgende dag in huis of op de plek van bestemming. Nog beter: bestel je de rozen nog vóór 14.00 uur, dan worden ze zelfs dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Hoe verzorg je een bos rozen?

Fleurop is niet alleen een alles-in-een bezorgservice van prachtige bloemen en de mooiste samengestelde boeketten. Fleurop is tevens specialist in de wondere wereld van bloemen. Superfijn, want: hoe hou je die prachtige bos rozen nu zo lang mogelijk mooi? Een aantal waardevolle verzorgingstips:

 1. Het afsnijden voordat de bos rozen in de vaas gaat: snijd de stelen van de rozen schuin af. Zo kunnen de rozen het water het beste opnemen. Let ook op dat er geen bladgroen in het water hangt, want dan kunnen er bacteriën in komen.
 2. De vaas: kies een passende maat. Groot, robuust rozenboeket? Ga dan niet voor een dunne of kleine vaas, maar kies een vaasmaat die bij de bos rozen past. Laat de steel van de roos lekker ademen en geef haar de ruimte!
 3. De vaas: geen vuil erin. Zorg ervoor dat de vaas goed schoon is, want ook daardoor kunnen ongewenste bacteriën het water bereiken en de rozen sneller doen verwelken.
 4. Voeding: rozen zijn snijbloemen. Bij het rozenboeket wordt een zakje snijbloemenvoeding geleverd; gooi dit niet weg, want de bos rozen heeft hier zeker baat bij. Scheur het zakje open en strooi de snijbloemenvoeding in het vaaswater.
 5. Plek van de vaas: vermijd plekken met tocht en veel warmte (kachel, openhaard, verwarming) en zet de bos rozen vooral niet naast fruit. Waarom niet? Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen namelijk sneller verslappen.

Hoe voorkom ik dat mijn rozen gaan hangen?

Wanneer rozen ineens gaan hangen, dan betekent dit dat ze geen water kunnen opnemen en sneller zullen verwelken. We raden aan om in dat geval zo snel mogelijk de stelen van de roos schuin af te snijden. Als rozen gaan hangen heeft dit namelijk niet te maken met de versheid van de roos, maar doet de bloem dit als het geen water kan opnemen.

Hoe vaak moet ik het water van de roos vervangen?

Dit is een veel voorkomende vraag! Het water van de vaas hoef je bij een rozenboeket niet te vervangen. Het beste is om het water elke dag een beetje bij te vullen, maar niet in zijn geheel te vervangen. Je zult zien dat je hierdoor nog langer van jouw rozen kunt genieten! 😍

Gelegenheden om rozen te bestellen

Rozen worden vaak gekoppeld aan romantiek, omdat het de bloem van de liefde is. Daarom is een bos of boeket rozen erg geschikt om te geven aan je partner, echtgeno(o)t(e), vriend of vriendin of andere geliefde. Het is de ultieme bloem en het mooiste symbool om iemand mee te verrassen en te zeggen dat je van iemand houdt.

Doe hem of haar een bos rozen cadeau bij…

Natuurlijk zijn er talloze andere redenen om iemand blij te maken met rozen. Misschien wil je heel graag sorry zeggen? Wellicht heb je iets goed te maken? Laat ons van Fleurop dan hoogst persoonlijk dat gebaar maken namens jou en die prachtige bos rozen bezorgen!

Rode of witte rozen bestellen

De populairste kleur onder de rozen is rood. Rood is immers de kleur van de liefde, van passie. Maar wist je dat je ook witte rozen kunt bestellen bij onze bloemen bezorgservice? Witte rozen geven een net iets ander gebaar dan rode rozen. Witte rozen ogen klassieker en stijlvoller. Ze vertellen een subtieler verhaal dan rode rozen en kunnen daardoor bij meer diverse gelegenheden worden gegeven. Witte rozen kun je bijvoorbeeld bestellen voor:

 • Een trouwerij, huwelijk of bruiloft
 • Geregistreerd partnerschap
 • Samenleefcontract
 • Jubileum
 • Geslaagd
 • Nieuwe woning

Ook al is wit niet de typische kleur van de liefde, natuurlijk kan een mooie bos witte rozen ook uit teken van liefde worden gegeven. Gewoon, omdat hij of zij dit zulke prachtige bloemen vindt.

Losse rozen bestellen

Naast een boeket met rozen is het bij Fleurop ook mogelijk om losse rozen te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes: kort, middel en lang in de kleuren rood, wit en roze. Wil je graag een losse roos bestellen? De losse rozen bestel je al gemakkelijk en snel vanaf 7 stuks.

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om tussen de 20 en 30 stelen te kiezen. Dan staan de rozen het mooist in de vaas!

100 rozen bestellen

Jouw geliefde op een écht bijzondere wijze verrassen? Voor een onvergetelijke indruk geef je een boeket met 100 rozen! 100 rozen bestellen is heel gemakkelijk bij Fleurop. Je kunt kiezen uit 100 rode rozen, maar ook 100 witte- of roze rozen. Het rozenboeket wordt vakkundig samengesteld door een lokale Fleurop bloemist. Wat de gelegenheid ook is een 100 rozenboeket is een geweldig cadeau!

Rozen met kaart bezorgen

Rozen zijn de taal van de liefde, maar soms wil je gewoon net iets meer vertellen. Dat kan met een kaart. Een klein subtiel kaartje met de naam van de afzender en een korte boodschap, of een grotere kaart met een verhaal recht uit het hart. De kaarten die je bij Fleurop kunt laten mee bezorgen zijn:

 1. Wenskaarten (normaal): á €1,60 met meer dan 100 designs met diverse thema’s
 2. Deluxe wenskaarten: á €3,60 met meer dan 30 designs met diverse thema’s
 3. Fotokaarten: á €3,90 upload een zelfgemaakte foto; hoe leuk is dat?

Veelgestelde vragen:

Kan ik rozen bestellen en laten bezorgen?

Ja. Rozen die we bij Fleurop bezorgen kunnen op elk gewenst adres in Nederland (en buitenland) worden besteld. Bezorging kan de hele week, behalve op zondagen en feestdagen (m.u.v. Moederdag en Valentijn).

Blijven mijn rozen wel goed tijdens de verzending en bezorging?

Ja, dat zeker! De rozen worden met liefde bezorgd door de lokale Fleurop bloemist. Tijdens het vervoer worden ze op water gezet. De rozen worden vervolgens persoonlijk overhandigd aan de ontvanger.

Hoe lang blijven rode en witte rozen goed?

Wij geven 7 dagen een versgarantie op alle boeketten en natuurlijk rozen, hierbij moeten de rozen wel goed verzorgd worden. Dit betekent dat 2-3 cm van de stelen -na ontvangst- met een scherp mesje schuin afscheden worden en op een goede hoeveelheid water in een vaas gezet worden.

Rozen kunnen snel drinken, dus het is belangrijk het waterpeil goed in de gaten te houden. Nog beter is het water om de 2-3 dagen te verversen en nieuwe bloemenvoeding toe te voegen. En omdat je toch al goed bezig bent, mag je gelijk een extra stukje van de stelen afsnijden. Dat zullen ze waarderen!

Bloemen zijn een natuurproduct, hierdoor kan het voorkomen dat de kwaliteit toch een keer tegenvalt. In dat geval kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Wat kost het om een bos rozen te laten bezorgen?

De bezorgkosten bedragen € 6,95 voor het bezorgen van een mooie bos rozen door heel Nederland. Internationaal zijn andere tarieven van toepassing. Deze kun je vinden bij de desbetreffende landen. Hiervoor kun je terecht bij ons assortiment voor rozen buitenland. Kies eerst het land waar je de rozen wilt bezorgen en vervolgens het gewenste aantal.