Bekijk al onze boeketten

Filter boeketten op categorie

Rozen

Geluk is de herinnerende geur van rozen.

Waar staan de kleuren roos voor?

  • Rode roos: Ik hou van je, ik ben verliefd op je. Zeg het met de rode roos, want hij staat voor liefde en respect. Mooi voor Valentijn of een andere romantische gelegenheid!
  • Roze roos: volmaakt geluk! De roze roos staat voor geluk en dankbaarheid, maar ook voor het plezier hebben met elkaar. Deze roos is dus voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Je doet het altijd goed!
  • Witte roos: de witte roos staat voor onschuld en onvoorwaardelijke liefde, het gevoel van samenzijn. De witte roos is puur vanuit zijn eenvoud.
  • Gele roos: staat voor innige vriendschap en verbondenheid. Een mooie kleur die voor contrast zorgt tussen andere rozen.

Boeket rozen bestellen

Onze Fleurop bloemisten hebben altijd mooie, verse rozen op voorraad. Je kunt dus met een gerust hart een boeket rozen bestellen via onze webshop, zelfs als je ze nog op dezelfde dag wilt laten bezorgen! We hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige boeketten met rozen, maar je kunt bij ons ook losse rozen bestellen. 

Losse rozen bestellen

Naast boeketten met rozen, is het ook mogelijk om losse rozen bij Fleurop te bestellen. Je kunt kiezen uit meerdere lengtes: kort, middel of lang. Het minimaal aantal losse rozen is 7 stuks en is te bestellen vanaf € 10,50 (exclusief verzendkosten). Je kunt kiezen uit drie kleuren: rood, wit of roze.

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om vanaf 20 rozen te kiezen voor de middelste lengte, en vanaf 30 stuks voor de langste lengte. Dan staan ze het mooist in een vaas! Twijfel je bij het kiezen van de kleur rozen? Bekijk dan eens welke betekenis er bij welke kleur past