Bekijk al onze boeketten

Rozen

met liefde samengesteld door de lokale Fleurop vakbloemist.

Rozen bestellen

Een prachtig boeket rozen bestel je bij Fleurop. Onze bloemisten hebben altijd verse rozen op voorraad voor de mooiste boeketten. Bestel de rozen op werkdagen voor 14:00 uur en op zaterdag voor 12:00 uur en het boeket rozen wordt dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Fleurop heeft een ruim rozen assortiment. Je hebt keuze uit een prachtige bos met rode rozen, kleurrijke rozen, een bos stijlvolle luxe rozen en nog vele andere combinaties die aansluiten op de laatste bloementrends!

Losse rozen bestellen

Naast een boeket met rozen is het bij Fleurop ook mogelijk om losse rozen te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende lengtes: kort, middel en lang in de kleuren rood, wit en roze. Wil je graag een losse roos bestellen? De losse rozen bestel je al gemakkelijk en snel vanaf 7 stuks.

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om 20 rozen te kiezen met een middellange steel. Vanaf 30 stuks adviseren we de langste steel. Dan staan de rozen het mooist in de vaas!

100 rozen

Jouw geliefde op een écht bijzondere wijze verrassen? Voor een onvergetelijke indruk geef je een boeket met 100 rozen!

100 rozen bestellen is heel gemakkelijk bij Fleurop. Je kunt kiezen uit 100 rode rozen, maar ook 100 witte- of roze rozen. Het rozenboeket wordt vakkundig samengesteld door een lokale Fleurop bloemist. Wat de gelegenheid ook is een 100 rozenboeket is een geweldig cadeau!

Rozen met kaart bezorgen

Vertellen hoeveel je van iemand houdt? Of laten weten dat je aan iemand denk? Met de Fleurop wenskaart kun je jouw speciale boodschap toevoegen aan de bos rozen. Wil je de verrassing extra bijzonder maken voeg dan heerlijke bonbons toe aan de bos rozen of kies voor een mooie Prosecco.