Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Rozen

met liefde samengesteld door een lokale Fleurop vakbloemist.

bekijk alle boeketten

Rozen bestellen en bezorgen

Onze Fleurop bloemisten hebben altijd mooie, verse rozen op voorraad. Je kunt dus met een gerust hart een boeket rozen bestellen via onze webshop, zelfs als je ze nog op dezelfde dag wilt laten bezorgen! We hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige boeketten met rozen, maar je kunt bij ons ook losse rozen bestellen. 

Bestel de rozen voor 14.00 uur (op werkdagen) of 12.00 uur (op zaterdag) en de rozen worden dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Waar staan de kleuren van de roos voor?

  • Rode roos: Ik hou van je, ik ben verliefd op je. Zeg het met de rode roos, want hij staat voor liefde en respect. Mooi voor Valentijn of een andere romantische gelegenheid.
  • Roze roos: De roze roos staat voor geluk en dankbaarheid, maar ook voor het plezier hebben met elkaar. Deze roos is dus voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Je doet het altijd goed.
  • Witte roos: de witte roos staat voor onschuld en onvoorwaardelijke liefde, het gevoel van samenzijn. De witte roos is puur vanuit zijn eenvoud.
  • Gele roos: staat voor innige vriendschap en verbondenheid. Een mooie kleur die voor contrast zorgt tussen andere rozen.

Losse rozen bestellen

Naast boeketten met rozen, is het ook mogelijk om losse rozen bij Fleurop te bestellen. Je kunt kiezen uit meerdere lengtes: kort, middel of lang. Het minimaal aantal losse rozen is 7 stuks en zijn beschikbaar in de kleuren rood, wit of roze.

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om vanaf 20 rozen te kiezen voor de middelste lengte, en vanaf 30 stuks voor de langste lengte. Dan staan ze het mooist in een vaas! 

Verzorgingstips rozen

Wanneer je rozen krijgt, of geeft, wil je er het liefste zo lang mogelijk van genieten. Wij geven je daarom een paar tips, speciaal voor jouw bos rozen:

  • Zorg dat de steel van de roos altijd schuin afgeknipt of gesneden wordt. Anders heb je kans dat de roos gaat 'hangen'. 
  • Zet de roos / rozen in een glazen vaas. De stelen krijgen voldoende licht en er is minder kans op bacteriën.
  • Rozen zijn het gelukkigst wanneer ze op een plaats staan waar geen direct/fel zonlicht kan komen, ook niet later op de dag. Net als andere bloemen, verwelken de rozen sneller wanneer ze vlakbij een fruitschaal staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
  • Extra tip: Snij of knip regelmatig de rozen, hiermee kun je nog langer van jouw bos rozen genieten. Ververs dan ook gelijk het water. Dat vinden ze ook fijn!