header moederdag-2
moederdag-mb

Moederdag bloemen

Verras jouw moederfiguur met een prachtig Moederdagboeket

Moederdagbloemen

Moederdag is voor alle moeders. Verras daarom jouw moeder, bonusmoeder, stiefmoeder, wensmoeder, bijna moeder en alle andere moeders met een prachtig boeket van Fleurop. Onze Fleurop bloemisten stellen met veel liefde en passie de mooiste moederdagboeketten samen zodat jij jouw mama met Moederdag in het zonnetje kan zetten. Plan snel de bezorging in voor jouw Moederdagbloemen en laat deze op zaterdag 11 of zondag 12 mei bezorgen.

Bloemen voor Moederdag: het perfecte cadeau

Moederdag is dé dag om jouw moeder te bedanken voor alles wat ze voor je doet. En wat is nou een beter cadeau dan een prachtige bos bloemen? Bloemen zijn een symbool van liefde, waardering en dankbaarheid. Bij Fleurop vind je de mooiste moederdagboeketten om haar mee te verrassen. Van weelderig en kleurrijk tot bloemen in pasteltinten en de mooiste rozenboeketten. Bij ons vind je voor alle mama's een prachtig boeket. En het mooiste is dat we jouw boeket op zondag 12 mei bij jouw moeder thuis bezorgen. Liever bezorgen op zaterdag? Dat kan natuurlijk ook. Zo wordt Moederdag extra speciaal.

Moederdag bloemen bestellen

Kun je er op Moederdag zelf niet bij zijn? Laat de mooiste Moederdag bloemen op Moederdag bezorgen! Kies in het bestelproces voor bezorging voor Moederdag op zaterdag 11 of zondag 12 mei en jouw Moederdagboeket wordt -met liefde- bezorgd. Je betaalt bij ons géén toeslag voor deze speciale zondag bezorging.

Bloemen laten bezorgen op moederdag

Uitzonderlijke vrouwen verdienen uitzonderlijke bloemen. Daarom stellen onze lokale Fleurop bloemisten speciaal voor de liefste en meest speciale persoon in jouw leven de mooiste Moederdag boeketten samen. Met liefde en persoonlijk bezorgd. Met een uniek Fleurop boeket maak je Moederdag nóg specialer. Of ze nu moeder, stiefmoeder, bonusmoeder, wensmoeder, bijnamoeder of oma is, ze verdient deze Moederdag iets heel speciaals: een uniek boeket, handgemaakt door de lokale bloemist.

Onze bloemisten kiezen elke prachtige bloem met veel zorg uit en stellen de mooiste bos bloemen samen voor Moederdag 2024. En omdat deze bloemen gezien en bewonderd moeten worden (en niet verloren gaan achterin de bus van de postbode), worden ze persoonlijk bezorgd op Moederdag.
En onthoud: als je mama deze Moederdag echt wilt verwennen, hebben we allerlei lekkernijen die je met je bloemen kunt meesturen, van onze luxe bonbons tot heerlijke chocolaatjes. Alles om jouw mama extra in het zonnetje te zetten op zondag 12 mei.

Moederdagboeket met cadeau bestellen

Wil je jouw (schoon)moeder extra verwennen? Voeg dan een mooi cadeau toe aan jouw bestelling. Zo kies je bijvoorbeeld voor een feestelijke Prosecco, rode of witte wijn, een zachte knuffel of heerlijke bonbons. Daar houdt iedere vrouw wel van.

Het boeket maak je af met een Moederdag wenskaart. Maak de kaart persoonlijk met een mooie foto van jullie samen en voeg een lieve wens toe. Wij hebben al een aantal mooie Moederdag wensen op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Rozen Moederdag bestellen

Moederdag is een prachtige gelegenheid om de vrouw van wie je houdt te eren en waarderen. En wat is er nu beter geschikt om je waardering en dankbaarheid te uiten dan met prachtige bos rozen voor Moederdag? Want niet alleen met Valentijn zijn rozen onverminderd populair, ook met Moederdag blijven rozen populair.

Voor rozen met Moederdag kun je zelf het aantal rode-, roze- of witte rozen kiezen, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een boeket rode rozen of rozen in verschillende kleurtinten, zoals boeket kleurrijke rozen. Mocht je nog twijfelen over Moederdagrozen? Je zit wat ons betreft op rozen.

Wanneer is het Moederdag?

Zondag 12 mei 2024 is het Moederdag! Moederdag is voor álle moeders. Kersverse moeders, bonusmoeders, oma’s en schoonmoeders. Laat op Moederdag weten hoe speciaal ze zijn en stuur een prachtig boeket van Fleurop. Verras ze met de mooiste Moederdag bloemen verwerkt tot een prachtig Moederdag boeket.

Elk jaar stellen we voor speciaal Moederdag een uniek assortiment samen. Een bos bloemen blijft toch hét populairste Moederdag cadeau. Vind je het leuk dat de lokale Fleurop bloemist een onvergetelijk moederdagboeket samenstelt, kies dan voor de Moederdagverrassing. De lokale Fleurop bloemist stelt met de mooiste bloemen een uniek boeket samen. Succes gegarandeerd!