Moederdag bloemen

Bloemen bezorgen Moederdag

Bestel nu jouw moederdagboeket voor een onvergetelijke verrassing!❤️🌸

Moederdag bloemen bestellen 🚪🌺

Kun je er op Moederdag zelf niet bij zijn? Laat de mooiste Moederdag bloemen op Moederdag bezorgen! Kies in het bestelproces voor bezorging op Moederdag zondag 14 mei en jouw Moederdagboeket wordt -met liefde- op Moederdag bezorgd. Je betaalt bij ons géén toeslag voor deze speciale zondag bezorging.

Moederdagboeket met cadeau bestellen

Wil je jouw (schoon)moeder extra verwennen? Voeg dan een mooi cadeau toe aan jouw bestelling. Zo kies je bijvoorbeeld voor een feestelijke Prosecco, rode of witte wijn, een zachte knuffel of heerlijke bonbons. Daar houdt iedere vrouw wel van.

Het boeket maak je af met een Moederdag wenskaart. Maak de kaart persoonlijk met een mooie foto van jullie samen en voeg een lieve wens toe. Wij hebben al een aantal mooie Moederdag wensen op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Wanneer is het Moederdag?❤️

Zondag 14 mei 2023 is het Moederdag! Moederdag is voor álle moeders. Kersverse moeders, bonusmoeders, oma’s en schoonmoeders. Laat op Moederdag weten hoe speciaal ze zijn en stuur een prachtig boeket van Fleurop. Verras ze met de mooiste Moederdag bloemen verwerkt tot een prachtig Moederdag boeket.

Elk jaar stellen we voor speciaal Moederdag een uniek assortiment samen. Een bos bloemen blijft toch hét populairste Moederdag cadeau. Vind je het leuk dat de lokale Fleurop bloemist een onvergetelijk moederdagboeket samenstelt, kies dan voor de (Luxe) Moederdagverrassing. De lokale Fleurop bloemist stelt met de mooiste bloemen een uniek boeket samen. Succes gegarandeerd! 🏆