Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Wat zijn de bezorgkosten?

Voor €6,95 wordt het boeket overal in Nederland persoonlijk bezorgd.

Kan ik het boeket vandaag nog laten bezorgen?

Wanneer je op maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur bestelt, wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd. Op zaterdag geldt voor 12:00 besteld, dezelfde dag bezorgd. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd.

Op welke dagen kan ik het boeket laten bezorgen?

Je kiest zelf op welke dag het boeket wordt bezorgd. Onze bloemisten bezorgen 6 dagen in de week, van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).

Wordt de naam van het boeket vermeld richting de ontvanger?

De naam van het boeket wordt bij de bezorging nergens vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger of gelegenheid past.


Bijvoorbeeld: je vindt het boeket 'proficiat' erg mooi en passen bij de persoon, maar je vindt 'proficiat' niet goed passen bij deze gelegenheid. Geen zorgen, want de naam proficiat wordt niet kenbaar gemaakt aan de ontvanger.

Hoe komt het boeket eruit te zien?

De boeketten op de webshop zijn afgebeeld in middel formaat. Het boeket dat je bestelt wordt altijd naar waarde geleverd. Dit betekent dat de waarde van de bloemen die verwerkt zijn in het boeket overeenkomen met de bestelwaarde. Bloemen zijn een natuurproduct en worden altijd met de hand samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Hierdoor is ieder boeket uniek en kan het boeket mogelijk iets afwijken van de foto.