Vraag en antwoord

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Het bestelproces in een aantal overzichtelijke stappen:

  1. Kies het boeket
  2. Voeg een tekstkaartje met een persoonlijke boodschap toe*.
  3. Voeg eventueel een mooi cadeauartikel toe
  4. Vul de bezorggegevens van de ontvanger in
  5. Vul je eigen gegevens in
  6. Betaal onder andere met iDEAL, Creditcard, PayPal, VVV-giftcard, op rekening met AfterPay of met de Fleurop Bloemenbon
  7. Per mail ontvang je een bestelbevestiging
  8. De bloemist stelt het boeket samen
  9. De bloemist bezorgt de bestelling persoonlijk op het door jou geselecteerde bezorgmoment
  10. Je ontvangt per mail een bezorgbevestiging zodra het boeket bezorgd is.

*Wil je anoniem blijven, vul dan geen afzender in bij de persoonlijke boodschap. Wij geven nooit zonder toestemming gegevens van de afzender door.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren?

Neem bij wijzigingen of annuleren van je bestelling altijd even contact op met onze klantenservice. We zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur - 17.00 uur en op zaterdag tot 12.30 uur op tel. 0900 1501.

Hoe bestel ik een rouwboeket?

Rouwstukken en -boeketten kunnen via de webshop besteld worden. 

Hierbij is het natuurlijk extra belangrijk dat de bloemen op het juiste tijdstip en op de juiste locatie worden bezorgd. Bij het bestellen van een rouwstuk vragen wij om de uitvaartdatum én bezorgdatum, zodat de bloemist weet op welk moment het boeket het mooist moet zijn.

Kan ik ook een bruidsboeket bestellen?

Het bruidsboeket en het bruidswerk is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Bruidsboeketten worden dan ook na een persoonlijk gesprek met de bloemist samengesteld. Het is dan ook niet mogelijk deze via de webshop te bestellen. Wel kun je natuurlijk naar hartenlust inspiratie opdoen en een Fleurop bloemist in jouw omgeving vinden.

Kan ik ook een cadeau meesturen?

Bij elk boeket kun je een product uit onze cadeaushop toevoegen. Zo heb je keuze uit knuffelberen, chocolade, vazen en verschillende soorten dranken. Wij hebben al een aantal boeketten gecombineerd met een cadeauartikel.