Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Gefeliciteerd bloemen

omdat het altijd leuk is iemand te verrassen...

bekijk alle boeketten

 

Bloemen voor een felicitatie

Iemand feliciteren met een verjaardag, het slagen voor een examen of een geboorte? Het kan allemaal met onze boeketten uit het assortiment: Gefeliciteerd bloemen. We hebben de populairste gelegenheidsboeketten voor je op een rijtje gezet, dan kun jij weer makkelijker kiezen! 

Bij het bestellen van een gefeliciteerd boeket kun je gratis een boodschap achterlaten. Wij zorgen dan dat deze boodschap aan het boeket bevestigd wordt. 

Mocht je twijfelen of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. Dan is het goed te weten dat de naam van een boeket, tijdens het bezorgen nergens wordt vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

Bloemen felicitatie met cadeau

Heb je een mooi boeket uitgekozen? Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig en snel een cadeau uitkiezen. Wordt het een mooie knuffelbeer of Nijntje voor een geboorte, een fles wijn of Processo om te proosten, chocolade voor wat lekkers of een mooie vaas om het helemaal af te maken? Voor ieder wat wils!

 

Bos bloemen gefeliciteerd

Wanneer je voor 14.00 uur een bos bloemen voor een felicitatie bestelt, dan wordt deze dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd door een Fleurop Bloemist. Dankzij ons netwerk van bloemisten ontvang je altijd een boeket met dagverse bloemen van een gekwalificeerde bloemist!