Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Luxe boeketten

voor een onvergetelijke indruk.

Luxe boeketten 

De collectie luxe boeketten is de nieuwe lijn van Fleurop. De mooiste bloemen in harmonie verwerkt tot prachtige, uitbundige boeketten. De natuurlijke schoonheid van iedere bloem komt volledig tot zijn recht en laat haar eigen kwaliteiten zien: vastberadenheid, passie of pure dankbaarheid.

Iedere gelegenheid is bijzonder, maar met een luxe boeket wordt het onvergetelijk. Waar je de bloemen ook neergezet, ze laten altijd een fantastische indruk achter.

Luxe boeket voor felicitatie

25 jaar getrouwd, 50 jaar geworden, eindelijk met pensioen? Er zijn tal van gelegenheden om een felicitatie over te brengen. Geef je een 'Royaal cadeau' of ga je voor een echte 'Kleurexplosie'? 

Tijdens het bestelproces kun je ook nog een cadeau toevoegen, van vaas tot chocolade tot heerlijke prosecco. Voor ieder wat wils!

P.S. Mocht je twijfelen of de naam van het luxe boeket bij de gelegenheid past. Dan is het goed te weten dat de naam van een boeket, tijdens het bezorgen nergens wordt vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

 

Bekijk alle boeketten