Bekijk al onze boeketten

Filter boeketten op categorie

Alle boeketten

Bezorg een goed gevoel met een handgemaakt boeket van onze lokale bloemist.

Boeket bloemen eenvoudig laten bezorgen

Allereerst leuk dat je iemand wil verrassen door een boeket te laten verzorgen. Wij kunnen niet wachten om, namens jou, een goed gevoel te bezorgen. Dat is wat wij het liefste doen. Ieder boeket van Fleurop wordt door ons persoonlijk overhandigd, tenzij diegene niet thuis is natuurlijk... Maar in dat geval kijken wij of de buren thuis zijn of dat we op een ander moment langs kunnen komen.

Ruim assortiment 

Elk seizoen vindt er bij Fleurop een nieuwe boeketselectie plaats. Ook bij speciale momenten, zoals Moederdag en Valentijnsdag, zorgen wij voor unieke boeketten. Bij het selecteren van nieuwe boeketten wordt rekening gehouden met de nieuwste trends én natuurlijk welke bloemen er bij het seizoen passen.

Zo vind je in het voorjaar de tulp terug in de boeketten, omstreeks mei / juni de pioenroos en in de zomer de zonnebloem.

Mocht je twijfelen of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. De naam van een boeket, wordt bij het bezorgen nergens vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

7 dagen vaasgarantie 

De bloemen van Fleurop bloemisten komen altijd dagvers van de bloemenveiling. Hierdoor kunnen we de garantie geven dat de bos bloemen 7 dagen mooi blijft in de vaas. Je kunt er zelf ook voor zorgen dat een boeket extra lang mee gaat. Snijd bijvoorbeeld de bloemen altijd schuin af en vergeet ook niet het blad wat onder water komt te staan te verwijderen, deze kunnen in het water gaan rotten. Plaats de bloemen ook niet bij een fruitschaal, hierdoor worden bloemen sneller oud. Meer tips? Lees onze: verzorgingstips boeket.

Vandaag boeket bestellen 

Wanneer je voor 14.00 uur bestelt, worden de bloemen vandaag nog bezorgd door een lokale bloemist van Fleurop. Op zaterdag is dat voor 12.00 uur. Op zon- en feestdagen kun je helaas geen boeket versturen, tenzij anders gecommuniceerd. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld Moederdag of Valentijnsdag.

Heb je vragen over onze bezorging of wil je graag instructies doorgeven, bel gerust met: 0900 - 15 01 (geen extra kosten).