Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Alle boeketten

samengesteld en persoonlijk bezorgd door een lokale Fleurop vakbloemist.

Boeket bloemen eenvoudig laten bezorgen

Allereerst leuk dat je iemand wil verrassen door een mooi seizoensboeket te laten bezorgen. Wij kunnen niet wachten om, namens jou, dit gevoel over te brengen. Dat is namelijk wat wij het liefste doen. Ieder boeket van Fleurop wordt persoonlijk overhandigd, tenzij diegene niet thuis is natuurlijk... Maar in dat geval kijken wij of de buren thuis zijn of dat we op een ander moment langs kunnen komen.

Ruim assortiment bloemen 

Elk seizoen vindt er bij Fleurop een nieuwe boeketselectie plaats. Ook bij speciale momenten, zoals Moederdag, Valentijn en Kerst, zorgen wij voor unieke boeketten. Bij het selecteren van nieuwe boeketten wordt rekening gehouden met de nieuwste trends én natuurlijk welke bloemen er bij het seizoen passen en verkrijgbaar zijn.

Zo vind je in het voorjaar de tulp terug in de boeketten, omstreeks mei / juni is de pioenroos volop te bewonderen en de zonnebloem is onmisbaar in de zomer.

Mocht je twijfelen of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. Dan is het goed te weten dat de naam van een boeket, tijdens het bezorgen nergens wordt vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

Lokale bloemist

Bij Fleurop zijn vele lokale bloemisten aangesloten. Ieder boeket dat via Fleurop besteld wordt, wordt door deze lokale bloemist met liefde samengesteld. Zij zullen ook zorgdragen voor het bezorgen van het boeket. 

De bloemen van Fleurop bloemisten komen altijd dagvers van de bloemenveiling. Hierdoor kunnen we de garantie geven dat de bos bloemen 7 dagen mooi blijft in de vaas. Je kunt er zelf ook voor zorgen dat een boeket extra lang mee gaat. Snijd bijvoorbeeld de bloemen altijd schuin af en vergeet ook niet het blad wat onder water komt te staan te verwijderen, deze kunnen in het water gaan rotten. Plaats de bloemen ook niet bij een fruitschaal, hierdoor worden bloemen sneller oud. Meer tips? Lees onze: verzorgingstips boeket.

Vandaag boeket bestellen 

Bestel je de bloemen voor 14.00 uur, dan worden de bloemen vandaag nog bezorgd door de lokale bloemist van Fleurop. Op zaterdag is dat voor 12.00 uur. Op zon- en feestdagen kun je helaas geen boeket versturen, tenzij anders gecommuniceerd. Uitzonderingen zijn Moederdag of Valentijnsdag.

Heb je vragen over onze bezorging of wil je graag instructies doorgeven, bel gerust met: 0900 - 15 01 (geen extra kosten).