Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Alle boeketten

Bloemen bestellen en bezorgen via de lokale Fleurop bloemist.

Bloemen bestellen

Iets te vieren? Dan verstuur je gemakkelijk en snel een mooi felicitatieboeket via Fleurop. Of het nu om een verjaardag, jubileum, nieuwe woning of collega gaat. Je verrast ze met bloemen!

Uiteraard kun je met bloemen alles zeggen! Van een persoonlijk bedankje, iemand opfleuren en een hart onder de riem steken of het vieren van een geboorte. Met bloemen bezorg je altijd een goed gevoel.

Daarnaast zijn er ook nog populaire momenten om bloemen te bestellen, denk hierbij aan Valentijn, Pasen, Moederdag of Kerst. Ook dan schikken we met liefde de mooiste boeketten!

Hoe kan ik bloemen bestellen?

  1. Bestel een boeket dat past bij de ontvanger
  2. Selecteer een mooie wenskaart en voeg een persoonlijke boodschap toe Kies eventueel nog een mooi cadeau, zoals een vaas of chocolade, toe aan jouw bestelling
  3. Vul de bezorggegevens en vervolgens jouw gegevens in
  4. Rond de bestelling af en je ontvangt automatisch een bezorgbevestiging

Kan ik bloemen met vaas bestellen?

Wat zijn bloemen zonder een vaas? Maak jouw verrassing compleet door bloemen met vaas te bestellen! Voor ieder boeket hebben we een bijpassende vaas geselecteerd die je in het bestelproces eenvoudig kunt toevoegen. Ook wanneer je een groot boeket kiest, krijg je automatisch een grotere vaas te zien.

Uiteraard kun je ook andere cadeaus aan jouw bestelling toevoegen, denk hierbij aan chocolade, bonbons, knuffels of dranken. Bekijk hiervoor het assortiment: Bloemen met cadeau.

Bloemen versturen door heel Nederland

Dankzij ons grote netwerk van lokale Fleurop vakbloemisten kun je overal in Nederland bloemen versturen. Wanneer je voor 14.00u jouw bestelling plaatst, dan wordt het boeket met aandacht en liefde samengesteld én persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist. Voor de zaterdagen geldt voor 12.00u bestelt, voor bezorging op dezelfde dag.

Ben je benieuwd welke lokale bloemist bij jou in de buurt zit? Dan kun je dit vinden via: Zoek een Fleurop bloemist.

Bloemen bestellen buitenland

Bij Fleurop gaat niets te ver! Wereldwijd bezorgen we met liefde jouw bloemengroet. Dankzij het unieke Fleurop Interflora netwerk kunnen wij jouw boeket of bloemstuk bezorgen in het buitenland, in veel gevallen dezelfde dag nog (afhankelijk van het tijdsverschil). Ieder land heeft haar eigen beschikbare assortiment. De bloemen worden dus niet via het vliegtuig bezorgd, maar de bestelling wordt digitaal doorgestuurd en vervolgens door de lokale bloemist in het buitenland uitgevoerd en bezorgd!

Om naar het buitenland bloemen te sturen, kies je daarom eerst het land waar het boeket heen moet. Van bekende Europese landen als Duitsland, Zweden, Engeland, Frankrijk, Belgie en Spanje tot de Verenigde staten en Canada. In ruim 140 landen kunnen wij (dagelijks!) bezorgen!