Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, dinsdag bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Winterbloemen

Haal kleur in huis met onze mooiste winterboeketten

Mooi wit

vanaf 29,95
Allure

vanaf 34,95
Seizoensverrassing
Keuze bloemist

Bloemen winter

De winter is aangebroken. Om het binnen extra vrolijk te maken, halen we in de wintermaanden graag vrolijke en warme kleuren. Deze trend zie je dan ook terug in onze winterboeketten. In de boeketten zijn typische winterbloemen zoals de amaryllis en ilex (ook bekend onder de naam 'hulst') verwerkt. Met een Fleurop boeket haal je tijdens de donkere dagen ook het zonnetje in huis.

Winterboeket met cadeau

Genieten bij de openhaard van een prachtig boeket van Fleurop kun je nu nog specialer maken. Kies een persoonlijke wenskaart en laat een warme groet achter voor de ontvanger. Door het toevoegen van onze luxe bonbons of chocolaatjes, een heerlijke wijn, vaas of knuffel maak je deze verrassing helemaal af.

Winterboeket bestellen

Bestel je een boeket winterbloemen op werkdagen voor 14:00 uur, dan wordt het boeket vandaag nog persoonlijk bezorgd. Op zaterdag geldt voor 12:00 uur besteld, vandaag bezorgd.
Elk boeket van Fleurop wordt samengesteld door de lokale bloemist. Met lokale Fleurop vakbloemisten door heel Nederland kunnen wij iedereen verrassen en een goed gevoel bezorgen.