Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Veldboeket

Een vrolijk plukboeket met verse snijbloemen met liefde geschikt voor ieder moment!

Plukboeket bestellen 

Onze plukboeketten worden zorgvuldig samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. Met aandacht en liefde stellen ze een plukboeket samen met de mooiste seizoensbloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes.. Hiermee creeren ze een wilderig boeket, zoals je het zo zou kunnen plukken.

Daar komt ook de naam veldboeket en plukboeket vandaan: een nonchalante bos met veel verschillende bloemen. Door de veelzijdigheid en mix aan bloemen is een veldboeket geschikt voor iedereen!

Veldboeket met verse snijbloemen

Het plukboeket heeft een aantal blikvangers als basis. Populaire snijbloemen voor een plukboeket zijn bijvoorbeeld: de gerbera, roos en de leeuwenbek.

Naast deze snijbloemen bevat dit assortiment ook echte seizoensboeketten die alleen in het seizoen (herfst, winter, lente en zomer) van dit moment beschikbaar zijn.

Wat zijn echte seizoensbloemen?

In de seizoensboeketten zijn gewilde seizoensbloemen toegevoegd die op dat moment beschikbaar zijn. Bekende seizoensbloemen zijn bijvoorbeeld de tulp, pioenroos, zonnebloem, hortensia en amaryllis.

Wil je verrast worden met een mooi seizoensboeket? Laat dan de lokale bloemist een mooie seizoensverrassing samenstellen met de mooiste seizoensbloemen van dit moment! 

Veldboeket met cadeau bestellen

Een boeket komt goed tot zijn recht in een mooie vaas. Een uitbundig veldboeket staat mooi in een grote vaas met een wat smallere hals, zodat de bloemen goed overeind blijven staan. De stijlvolle glazen vazen van Fleurop passen in elke interieurstijl en maken de verrassing helemaal af!

Geef je graag iets lekkers? Dan zijn onze luxe bonbons of chocolaatjes een absolute aanrader of kies voor een mooie Prosecco die wordt bezorgd in een stijlvolle geschenkverpakking. 

Plukboeket bezorgen

Bestel je de bloemen op werkdagen voor 14:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur), dan wordt het boeket vandaag nog bezorgd door de lokale Fleurop bloemist. We bieden uiteraard ook de mogelijkheid om jouw plukboeket op een specifieke datum en locatie te laten bezorgen. Of je nu iemand wilt verrassen op zijn of haar verjaardag, zomaar een boeket wilt sturen of iemand wil laten weten dat je aan diegene denkt, wij zorgen dat het plukboeket op het juiste moment persoonlijk bezorgd wordt.