Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Veldboeket

Dé bloementrend van dit moment.

bekijk alle boeketten

Plukboeket

Dé bloementrend van dit moment is een veld-of plukboeket. Een nonchalante bos met veel verschillende bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Door de veelzijdigheid en mix aan bloemen is een veldboeket geschikt voor iedereen!

Veldboeket met seizoensinvloeden

Het plukboeket heeft een aantal blikvangers als basis. Populaire bloemen voor een plukboeket zijn bijvoorbeeld: de gerbera, roos en de leeuwenbek. Naast deze bloemen bevat dit assortiment ook plukboeketten met echte seizoensbloemen die alleen in het seizoen van dit moment beschikbaar zijn.

Je kunt bij ons kiezen uit een bont geplukt boeket of een veldboeket in één of twee hoofdkleuren.

Veldboeket met cadeau bestellen

Een boeket komt goed tot zijn recht in een mooie vaas. Een uitbundig veldboeket staat mooi in een grote vaas met een wat smallere hals, zodat de bloemen goed overeind blijven staan. De stijlvolle glazen vazen van Fleurop passen in elke interieurstijl en maken de verrassing helemaal af!

Geef je graag iets lekkers? Dan zijn de Fleurop Flavours bonbons een absolute aanrader of kies voor een mooie Prosecco die wordt bezorgd in een stijlvolle geschenkverpakking. 

Veldboeket bezorgen

Bestel je op werkdagen voor 14:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur) een veldboeket? Dan wordt het boeket dezelfde dag nog gemaakt en bezorgd door de lokale Fleurop vakbloemist.

Heb je vragen over de bezorging van het boeket neem dan gerust contact met ons op.