Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Geboorte bloemen

Hoera, er is een baby geboren!

bekijk alle boeketten

Bloemen voor geboorte

Op zoek naar een leuk kraamcadeau? Verras de ouders (of opa en oma) met een mooie bos geboorte bloemen voor de geboorte en voor de baby een schattige Nijntje knuffel met bloem in zijn hand. De Nijntje knuffels zijn er in de kleuren roze of blauw. We hebben ook een boeket geselecteerd speciaal voor de geboorte van een meisje (roze boeket) of voor een jongen (blauw boeket).

Bloemen geboorte met cadeau
Een geboorte is iets heel speciaals. Feliciteer de kersverse ouders met de geboorte door een bos bloemen met cadeau te bestellen. Je kunt zelf een mooi boeket uitkiezen en in het bestelproces een zachte knuffelbeer of Nijntje knuffel (verkrijgbaar in roze en blauw) kiezen. 

We hebben ook speciaal een boeket voor de geboorte van een meisje of jongen voor je geselecteerd.

Boeket bestellen voor geboorte

Wanneer de baby precies komt is niet altijd even gemakkelijk te voorspellen. Daarom kun je op werkdagen tot 14.00 uur bloemen bestellen in de webshop, dan wordt het boeket dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd door een Fleurop bloemist.

Bloemen bezorgen in ziekenhuis
We bezorgen ook bloemen in ziekenhuizen. Geef dit wel aan tijdens het bestellen in het opmerkingenveld 'Is er iets dat wij nog moeten weten?' Bij bezorging van boeketten in het ziekenhuis hebben wij de afdeling en het kamernummer nodig om het boeket bij de juiste persoon te bezorgen.