Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Geboorte bloemen

Hoera, er is een baby geboren!

bekijk alle boeketten

Bloemen voor geboorte

Hoera, de baby is geboren! Nu ben je op zoek naar een verrassend geboortecadeau om de kersverse ouders (of opa en oma) te verrassen. Dat gaat zeker lukken met een fantastisch geboorteboeket van Fleurop.

Wil je zowel de kersverse ouders als de baby blij maken? Kies dan voor de kleine een heerlijk zachte knuffel, zodat hij of zij er nog lang mee kan knuffelen!

Bloemen geboorte met cadeau
Een geboorte is een bijzonder en vooral onvergetelijk moment. Breng jouw felicitatie voor de geboorte over door een bos bloemen met cadeau te bestellen. Je kunt zelf een mooi boeket uitkiezen en in het bestelproces kiezen voor een zachte knuffelbeer of bijvoorbeeld een vaas te kiezen. 

Boeket bestellen voor geboorte

Wanneer de baby precies komt is niet altijd even gemakkelijk te voorspellen. Daarom kun je op werkdagen tot 14.00 uur bloemen bestellen in de webshop, dan wordt het boeket dezelfde dag samengesteld én persoonlijk bezorgd door een lokale Fleurop bloemist.

Bloemen bezorgen in ziekenhuis
We bezorgen ook bloemen in ziekenhuizen. Geef dit wel aan tijdens het bestellen in het opmerkingenveld 'Is er iets dat wij nog moeten weten?' Bij bezorging van boeketten in het ziekenhuis hebben wij de afdeling en het kamernummer nodig om het boeket bij de juiste persoon te bezorgen. Vergeet dit niet bij de bestelling te vermelden.