Valentijnsdag

Een klassieker maar nog steeds succesvol: een mooi boeket voor je Valentijn! Bekijk onze speciale boeketselectie, op 14 feb tot 16:00 te bestellen!

Valentijnsdag

Op zoek naar een geschikt Valentijnscadeau? Valentijnsdag (14 februari) is natuurlijk dé dag om jouw (stille) geliefde te verrassen. Altijd een succes is een mooi boeket (misschien zelfs met een leuk cadeautje erbij, direct mee te bestellen in onze cadeaushop). Daarbij kun je kosteloos een kaartje toevoegen aan het boeket. Óf niet natuurlijk, wanneer je anoniem wilt blijven. 

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we een aantal Valentijnsboeketten voor je samengesteld, uiteraard ben je vrij om een ander boeket uit onze webshop te bestellen. Aangezien de roos symbool staat voor de liefde en eigenlijk wel écht bij Valentijn hoort, komt deze bloem ruimschoots voor in onze valentijnsboeketten. 

Misschien goed om te weten: onze boeketten kunnen óók bij bedrijven worden bezorgd. Dit kun je in het bestelproces aangeven, vergeet dit niet! Anders wordt het boeket mogelijk na werktijd bezorgd. Op Valentijnsdag zelf kan er nog tot 16.00 uur besteld worden, dan wordt het nog op dezelfde dag bezorgd! 

Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt hierdoor de inkoopprijs van rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom Valentijn iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent.