Vandaag besteld, morgen bezorgd Klanten geven ons een 8.8 Lokale duurzame bloemisten 7 dagen versgarantie

Valentijn bloemen

De mooiste boeketten om jouw Valentijn mee te verrassen

Valentijn bloemen bezorgen

Valentijnsdag is de dag om de liefde te vieren met de mooiste Valentijn bloemen! Van jarenlange tot stille liefde, het is de dag om jouw (geheime) liefde te verrassen! Van Groningen tot Maastricht, via Fleurop kun je overal in Nederland een mooi Valentijnsboeket - en uiteraard de mooiste rode rozen - op Valentijnsdag laten bezorgen. Altijd met liefde geschikt en persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Onze Fleurop-bloemisten zullen de mooiste Valentijns rozen gebruiken voor jouw boeket. Bovendien kun je jouw Valentijnsdag bloemen nog leuker maken door aan het boeket iets speciaals toe te voegen. Allereerst natuurlijk een persoonlijke valentijnskaart om de liefde te verklaren (tip: upload een leuke foto van jullie samen!📸), maar je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld een knuffel, een fles wijn of de Fleurop bonbons of chocolade.

Om er zeker van te zijn dat je boeket lang mooi blijft, kun je het boeket ook inclusief bijpassende vaas bestellen. Dit originele Valentijnscadeau is met liefde geschikt voor hem én haar.💕

Wanneer is het Valentijnsdag?

In 2024 valt Valentijnsdag op een woensdag. Op 14 februari zullen veel verliefden zich afvragen of ze Valentijn bloemen van hun Valentijn krijgen. Of dat de bloemen die zij zelf geven er ook voor zorgen dat zijzelf als Valentijn gezien worden. Een spannende dag van de liefde! Jouw Valentijnsboeket wordt op Valentijnsdag bezorgd en is met de grootste bloemenliefde en zorg samengesteld door de vakbloemisten van Fleurop.🏆

Waar bestel ik een Valentijnsboeket?

Op de Fleurop website vind je een liefdevolle selectie van alle liefdesboeketten voor Valentijnsdag. Het thema is natuurlijk de rozen, als teken van liefde, maar laat je vooral ook inspireren tot onze vrolijke plukboeketten. De plukboeketten - ook wel hoog-laag boeketten genoemd- zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden.

Bij Valentijnsdag (en de liefde!) denken veel mensen aan rode rozen, natuurlijk kunnen deze bij ons niet ontbreken tijdens Valentijn.

Verklaar vervolgens de liefde met een van onze valentijnskaarten. Ben je iemand van weinig woorden, dan zul je genoeg hebben aan onze kleine valentijnskaart (maximaal 200 tekens), maar ben je een echte cupido en verklaar je gemakkelijk de liefde. Dan pak je echt uit met de Wenskaart deluxe, waar je al je creativiteit mee kwijt kunt. Kies bijvoorbeeld een vrolijke foto van jullie (*let op: deze is zichtbaar voor de lokale bloemist 😉) of een grote Valentijnskaart. 

Nadat je je keuze hebt gemaakt kun je aangeven om je valentijn bloemen te bezorgen op het adres van je geliefde of een adres van het werk. We proberen alle de zakelijke adressen voor 17.30u te bezorgen, echter kunnen we dit niet garanderen. We doen hiervoor ons best!

Rozen valentijn bestellen:

Ga je voor rood met valentijn? Verras jouw valentijn dan met rode rozen! Rode valentijn rozen zijn natuurlijk een teken van liefde, maar staan ook voor hartstocht, passie, verlangen en waardering. De roos is namelijk de meest verkochte bloem op Valentijnsdag. Je kunt zelf kiezen hoeveel rozen je in jouw boeket wilt zien. Dat kan voor jullie een symbolisch aantal zijn of zelfs 100 rode rozen!

Met zo'n rozenboeket ga je jouw Valentijn zeker op heel liefdevolle manier verrassen! Rozen laten zich prachtig combineren en maken van elk boeket weer iets bijzonders. De traditie om je geliefde blij te maken met een schitterend boeket Valentijn rozen wordt in ere gehouden door geliefden over de hele wereld.

Rozen bestellen valentijnsdag

Via Fleurop bestel je gemakkelijk en snel rozen voor Valentijnsdag.

Hoe krijg ik mooie valentijn rozen?

Allereerst natuurlijk door je rozen te bestellen bij Fleurop. Het boeket met valentijn rozen van de hoogste kwaliteit wordt door lokale vakbloemisten gemaakt en als Valentijnsboeket bezorgd als de rozen nog fris en op hun mooist zijn. Bij ontvangst snijd je de onderkant van de steel van de rozen schuin af met een scherp mesje en zet je het boeket in vers water. Herhaal dit na 2 tot 3 dagen, zodat er minder bacteriën in het water komen. Je rozen blijven zo veel langer mooi. Succes gegarandeerd!

Houd de vaas ook goed schoon en zorg ervoor dat de vaas op een koele plek staat uit de volle zon. Al onze Fleurop boeketten hebben 7 dagen vaasgarantie, maar met extra zorg zullen de rozen nog langer mooi blijven. Ben je niet tevreden, maak dan foto's van het boeket en de stelen en stuur deze naar onze Klantenservice.

Wat kost een valentijnsboeket?

Op onze website kun je meteen zien wat de verschillende valentijnsbloemen kosten. Daardoor kun je een goede keuze maken die past bij jouw budget. Let op: je kunt je boeket zo groot maken als je wilt met of zonder valentijn rozen en er speciaal voor valentijn nog andere cadeaus aan toevoegen, zoals een doos luxe bonbons in een giftset van 3 of 9 stuks, onze lekkere chocolaatjes, een flesje wijn of een leuke knuffel. Zo is er voor elk budget een origineel valentijnsboeket te bestellen. Onze lokale Fleurop bloemisten kunnen valentijnsbloemen bezorgen in heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Waar bestel ik een valentijnsboeket?

Je wilt natuurlijk dat je geliefde een mooi en sterk boeket krijgt voor valentijn dat lang blijft staan ten teken van jouw liefde voor hem of haar. In je eigen omgeving ken je de bloemisten die hun vak verstaan, maar als je voor valentijnsdag in een andere stad moet laten bezorgen is het best lastig om een goede keuze te maken. De Fleurop website is daarom zo handig dat het duidelijk toont hoe jouw Valentijn rozen eruit komen te zien. Bovendien ben je ervan verzekerd dat het boeket door een Fleurop vakbloemist met liefde wordt samengesteld met kwaliteit die je van ons kunt verwachten. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je boeket. Het zal een stralende binnenkomst op jouw bezorgadres ontvangen!

Waar bestel ik een valentijnsboeket?

Via Fleurop bezorg je gemakkelijk en snel de mooiste valentijnsbloemen. Valentijnsdag heeft natuurlijk ook nog een andere kant. Niet is niet alleen een boodschap van de geliefde die je kent, maar ook de valentijnsbloemen kunnen ook uit een onverwachte hoek komen. Van een geliefde die zich nog niet aan je heeft bekend gemaakt en je in stilte aanbidt. Wellicht dat valentijnsdag dan een tipje van de sluier oplicht. Of misschien wil je jouw Valentijn wel anoniem verrassen? Laat dan natuurlijk geen persoonlijke gegevens achter op het kaartje. Wij zullen zonder toestemming trouwens nooit gegevens delen met de ontvanger. Of je zet juist een kleine hint op het kaartje zodat de ontvanger zich dagenlang afvraagt waar hij of zij dit boeket aan heeft verdiend. Zo kan jouw boeket een puzzel voor de ontvanger worden: wie houdt er van mij? Van wie zijn deze valentijnsbloemen? Zo wordt valentijn een leuke en spannende zoektocht van verhulling en onthulling waarbij de liefde centraal staat. En dit alles geïllustreerd aan de taal van de bloemen met de roos als bloem van de liefde.

Valentijnsboeket bezorgen

Wij bezorgen op 14 februari de bloemen overal in Nederland, maar ook in het buitenland. Onze boeketten kunnen natuurlijk óók bij bedrijven worden bezorgd. Dit kun je in het bestelproces aangeven, vergeet dit niet! Anders wordt het boeket mogelijk na werktijd bezorgd.