Valentijnsdag

Verras jouw Valentijn met een mooi Valentijnsboeket. Altijd met zorg en liefde samengesteld door de lokale Fleurop vakbloemist.

Valentijn bloemen

Altijd met liefde samengesteld door een lokale Fleurop vakbloemist.

Valentijnsboeket bezorgen

Valentijnsdag is natuurlijk dé dag om jouw (stille) geliefde te verrassen met een prachtig Valentijnsboeket. Dit originele Valentijnscadeau is geschikt voor hem én haar. Op Valentijnsdag worden de bloemen bezorgd en kan jouw liefde genieten van een romantisch Valentijnscadeau.

Ook leuk om te weten, ieder Valentijnsboeket van Fleurop wordt altijd met liefde en zorg samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. En daar zijn wij trots op. Via onze pagina lokale bloemist kun je zien welke bloemisten uit jouw regio zijn aangesloten bij ons netwerk.

Wil je jouw liefde extra verrassen? Voeg dan een persoonlijke tekst toe op het kaartje. Of maak het extra speciaal door het toevoegen een zachte knuffel, lekkere chocolade of mooie vaas. De verrassing is compleet!

Valentijn: rozen bezorgen

Wil je rode rozen bestellen voor jouw Valentijn? Rode rozen zijn een teken van liefde, maar staan ook voor hartstocht, passie, verlangen en waardering. De roos is de meest verkochte bloem op Valentijnsdag en vind je dan ook terug in onze zorgvuldig samengestelde boeketten. Hiermee ga je jouw Valentijn zeker op liefdevolle wijze verrassen!

Valentijn bloemen bezorgen (ook bij bedrijven mogelijk!)

Wij bezorgen de bloemen voor Valentijn door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Onze boeketten kunnen natuurlijk óók bij bedrijven worden bezorgd. Dit kun je in het bestelproces aangeven, vergeet dit niet! Anders wordt het boeket mogelijk na werktijd bezorgd.

Wil je jouw Valentijn anoniem verrassen? Laat dan geen persoonlijke gegevens achter op het kaartje. Wij zullen zonder toestemming nooit gegevens delen met de ontvanger.

Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom Valentijn iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn.