Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen in huis
Klanten geven ons een 8,8!
Alleen lokale vakbloemisten
7 dagen versgarantie
Persoonlijke bezorging

Pasen

De mooiste paasboeketten met liefde samengesteld door de lokale vakbloemist. 🐇🐣

Seizoensverrassing

vanaf € 16,95
Bloemenweelde

vanaf € 24,95
Bont geplukt

vanaf € 19,95
Bont geschikt

vanaf € 19,95
Confetti

vanaf € 19,95
Kleurrijk bloemstuk

vanaf € 49,95

Paasboeket bestellen🐥🌸

Pasen is een mooie gelegenheid om samen met familie of vrienden te vieren. Kun je er niet bij zijn of wil je alvast een mooi boeket laten bezorgen? Kies dan een mooi paasboeket met persoonlijke wenskaart.

Speciaal voor de Paasdagen hebben we een aantal boeketten samengesteld. De mooiste seizoensbloemen zijn hierbij gebruikt, waaronder de klassieke paastak.

Houd je van verrassingen of vind je het moeilijk om te kiezen, dan raden we onze Paasverrassing aan. Je kunt zelf het formaat kiezen en de lokale Fleurop bloemist stelt vervolgens een mooi verrassingsboeket samen.

Ook is natuurlijk rekening gehouden met dé kleur van Pasen: geel! Met één van onze paasboeketten, met zorg en liefde samengesteld door een lokale Fleurop vakbloemist, bezorg je het echte paasgevoel. Liever jezelf verrassen? Bestel dan snel een boeket en haal het paasgevoel in huis. 🐣🐰

Paasbloemen met cadeau

Nadat je een bos paasbloemen hebt gekozen, kun je in het bestelproces een cadeau toevoegen. Wordt het een mooie knuffelbeer, een fles met lekkere wijn of Prosecco of de Fleurop Flavours chocolade/ bonbons? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vaas uit onze eigen collectie. Kortom: Altijd een mooi geschenk om jouw paasverrassing onvergetelijk te maken! 

Wanneer is het Pasen?

Ieder jaar valt Pasen op een andere dag. Pasen 2023 valt op zondag 9 april (1e paasdag) en maandag 10 april (2e paasdag). 1e Paasdag valt altijd op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente.🌷🌕