Pasen

Paasbloemen

Boeketten met een echt paasgevoel, handgemaakt door een lokale bloemist

bekijk alle boeketten

Paasboeket bestellen

Pasen is een mooie gelegenheid om samen met familie of vrienden te vieren. Meestal wordt er bijvoorbeeld samen gebruncht of ontbeten op Eerste of Tweede Paasdag. Wat is nu een leuker bedankje om mee te nemen dan een mooi paasboeket? Een leuke aanvulling op de aanwezige paasdecoratie, en het maakt de paastafel ook nog eens helemaal compleet! 

Wil je iemand juist verrassen? Stuur dan na Pasen een mooi paasboeket, om te bedanken voor de gezellige momenten die jullie gehad hebben. 

Speciaal voor de Paasdagen hebben we een aantal boeketten samengesteld. De mooiste seizoensbloemen zijn hierbij gebruikt, waaronder de klassieke paastak! Ook is natuurlijk rekening gehouden met dé kleur van Pasen: geel! Met één van onze paasboeketten, handgemaakt door een lokale Fleurop bloemist, haal je het paasgevoel helemaal in huis.

Paasbloemen met cadeau

Nadat je een bos paasbloemen hebt gekozen, kun je in het bestelproces een cadeau toevoegen. Wordt het een mooie knuffelbeer, een fles met lekkere wijn of Prosecco of ga zeg je 'Merci' met chocolade? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vaas uit onze eigen collectie.