Vraag en antwoord

Fleurop Wenskaart

Wat is de Fleurop wenskaart?

Een mooi (ingepakt) boeket is niet compleet zonder een persoonlijke boodschap. Met onze eigen Fleurop wenskaarten leveren wij een aantrekkelijke kaart bij elk boeket. We bieden voldoende keuze uit verschillende designs voor verschillende gelegenheden, ook voor zakelijk.  

Welk formaat heeft de Fleurop wenskaart?

De Fleurop wenskaart heeft een A7 formaat en is liggend. De Fleurop Wenskaart Deluxe is van A5 formaat en is staand. Ook de kaart met eigen ontwerp is staand en A5 formaat.

Hoe ziet de Fleurop wenskaart eruit?

De Fleurop wenskaart wordt liggend gedrukt en je kunt zelf een ontwerp kiezen die past bij de gelegenheid

Voor de staande Fleurop Wenskaart Deluxe kun je zelf een foto of afbeelding kiezen. Zo maak de kaart helemaal naar wens!

Kan ik ook een neutrale kaart kiezen?

Ja, je kunt dan kiezen voor het gouden Fleurop design. Deze is voor iedere gelegenheid geschikt. 

Kun je de Fleurop wenskaart zelf personaliseren?

Bij de Fleurop wenskaart kun je kiezen uit één van de geselecteerde ontwerpen en vervolgens een persoonlijke tekst invullen. Het lettertype, de tekstkleur en emoticons kun je niet wijzigen/toevoegen.

De Wenskaart Deluxe kun je helemaal personaliseren. Zo kun je zelf een foto of afbeelding uploaden. Je kunt daarnaast zelf het lettertype, emoticons en de tekstkleur kiezen

Hoeveel kost de Fleurop wenskaart?

De Fleurop wenskaart is verkrijgbaar voor € 1,50 inclusief gouden envelop. 

De Fleurop Wenskaart Deluxe is verkrijgbaar voor € 3,50 inclusief. gouden envelop. Deze kaart kun je zelf helemaal personaliseren, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?

Iedere wenskaart wordt voorzien van onze Fleurop gouden envelop. Deze envelop is een vast en opvallend onderdeel van het Fleurop boeket. Met deze gouden envelop wordt ook de privacy gewaarborgd. 

Kan ik voor de Fleurop wenskaart uit een gelegenheid kiezen?

Ja, dit is mogelijk. Bij het overzicht van de wenskaarten kun je zelf de gelegenheid selecteren.

Wat als ik geen Fleurop wenskaart wil?

Je kunt dan kiezen voor de optie: Ik wil geen wenskaart. Je boeket wordt dan zonder wenskaart bezorgd. Wil je een kaart anoniem versturen? Voeg dan alleen een kaart met persoonlijke boodschap toe en laat je naam achterwege. Wij delen zonder jouw toestemming nooit gegevens aan de ontvanger.

Aan welke eisen moet de foto van de Wenskaart Deluxe voldoen?

Wanneer een foto met een lage resolutie wordt gebruikt dan wordt deze foto vergroot, zodat deze de kaart volledig vult. Hierdoor kan de afbeelding onscherp worden. Om dit te voorkomen adviseren wij gebruik te maken van afbeeldingen met een resolutie van minimaal 1600px breed en 2300 px hoog.

Kan de foto of afbeelding op de Wenskaart Deluxe zowel staand als liggend zijn?

Je kunt zowel een staande als liggende afbeelding gebruiken. De foto kun je vervolgens draaien en spiegelen. De tekst aan de binnenkant van de Wenskaart Deluxe/fotokaart zal altijd staand zijn. 

Hoe kan ik de afbeelding van de Wenskaart Deluxe bewerken?

De afbeelding die je hebt geüpload kun je zelf bewerken. De onderstaande iconen zie je wanneer je een afbeelding hebt geüpload. De functie die actief is kleurt goud. 

1. Met de functie bijsnijden kun je de foto vergroten. Het gedeelte van de afbeelding dat is uitgesneden wordt beeldvullend gemaakt.

Daarnaast kan de afbeelding worden gedraaid of gespiegeld via de volgende buttons:


2. Met het filter kan er een filter over de afbeelding heen worden gelegd, zoals bijvoorbeeld het zwart/wit maken van de afbeelding
3. Met de functie kleuren kunnen de kleuren aangepast worden in:

  • Helderheid
  • Contrast
  • Belichting
  • Saturatie
Hoe bewerk ik de Wenskaart Deluxe op mijn mobiel?

Ook de fotokaart kun je op jouw mobiel bewerken.  Mocht je problemen ervaren met het bewerken van de kaart op mobiel dan adviseren we gebruik te maken van de Chrome browser. 

Ik heb een fout gemaakt in de kaart. Kan ik deze fout herstellen?

Helaas is het niet mogelijk om een fout op de kaart te herstellen, wanneer je de bestelling hebt geplaatst. Dit is niet mogelijk voor zowel de Wenskaart als Wenskaart Deluxe.