Bloemen bezorgen in Iran

Leuk dat je iemand in Iran wil verrassen met een prachtig boeket van Fleurop Interflora. Of het nu gaat om een felicitatie, bedankje of een condoleance, dankzij ons wereldwijde netwerk laat je gemakkelijk bloemen bezorgen in het buitenland. 

Hoe groot de afstand ook is, met Fleurop ben je altijd dichtbij.

Colourful
vanaf 30,00
Flower Power
vanaf 40,00
Sylvia
vanaf 40,00
Happiness
vanaf 40,00
Sunlight
vanaf 40,00
Paradiso
vanaf 40,00
Timeless
vanaf 40,00
Shannyne
vanaf 40,00
Little Prince
vanaf 40,00
Sweet
vanaf 40,00
Ava
vanaf 40,00
Anthurium
vanaf 40,00
Joy
vanaf 40,00
Odelia
vanaf 40,00
True
vanaf 40,00
Grace
vanaf 40,00
Eternal Dance
vanaf 40,00
Alea
vanaf 40,00

Vandaag bloemen sturen naar Iran

Op werkdagen voor 13.00u bij ons besteld, dan wordt jouw bestelling vandaag nog bezorgd in Iran (rekening houdend met de tijdszone in Iran).

Deze snelle bezorgservice van boeketten en planten kunnen we bieden dankzij het wereldwijde Fleurop Interflora netwerk. Voor levering op dezelfde dag, bestel je voor 13.00u op werkdagen, zaterdag voor 12.00u jouw boeket. Op zondag worden er helaas geen bloemen en planten bezorgd in Iran.

Wil je bloemen sturen naar een ziekenhuis? Dan is dat ook mogelijk, let hierbij wel op dat je voor bloemen kiest en niet voor een plant. Dat is namelijk vaak niet mogelijk.

Boeket bezorgen in Iran 🌎

Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, speciale gelegenheid of iemand spontaan verrassen, met liefde brengen we jouw boodschap over. Het assortiment van Iran is alleen beschikbaar voor bezorging in Iran. Wil je in een ander land een boeket bezorgen? Kies dan voor het juiste land en bekijk het beschikbare assortiment.

Een overzicht van alle landen vind je via: Bloemen bezorgen buitenland.
Met liefde bezorgen we jouw boeket!

Cadeau sturen naar Iran

Om iemand echt te verrassen bezorg je een boeket met een mooi cadeau. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvolle vaas of ander cadeauartikel en maak jouw verrassing extra onvergetelijk! Heb je vragen over het versturen van bloemen naar Iran, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Dit kan via: [email protected] of via 0900- 1501 (geen extra kosten). ☎️

Veel gestelde vragen over bloemen bezorgen in Iran

Alles wat je wilt weten over het versturen van bloemen naar het buitenland