Rouwwerk: Groot gemis

Het rouwwerk uit het thema 'Groot gemis’ bestaat uit bloemstukken met fijne materialen en bloemen in zachte kleuren. Er zijn onder andere bloemen gebruikt die in het vroege voorjaar opkomen.

Groot gemis

Groot gemis is één van de thema's uit het rouwwerk van Fleurop. Het rouwerk uit dit thema bestaat uit fijne, zachte bloemen in liefdevolle kleurtinten. De bloemstukken zijn los en verfijnd opgestoken in een moderne stijl. Ieder stuk heeft zijn eigen kenmerken qua kleuren en materialen.

Rouwwerk verzorgd door de Fleurop bloemist

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Zij weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar passend bloemwerk. Bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren bij elkaar geschikt tot een prachtig geheel.

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Duurzame bloemist

Fleurop staat voor duurzaamheid. Voor de certificering van onze bloemisten werken we met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit keurmerk wordt getoetst door Stichting Milieukeur. Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen.

Ontdek het rouwwerk Groot gemis

Fijne, zachte bloemen in liefdevolle kleurtinten. Ontdek de stukken uit Groot gemis.

Bloemenpracht

vanaf 230,00
Zachte lente

vanaf 210,00
Ik mis je

vanaf 295,00
Veldzicht

vanaf 100,00
Veldtuin

vanaf 210,00

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Wij vertellen je graag meer over de verschillende bindvormen in rouwwerk.