Rouwwerk: Natuurlijk afscheid

Het rouwwerk uit het thema 'Natuurlijk afscheid’ is speciaal voor diegenen met een hart voor de natuur. Bijzondere grassen, natuurlijke bloemen en droogmaterialen kenmerken de stukken.

rouwwerk-natuurlijka-afscheid-fleurop

Natuurlijk afscheid

Natuurlijk afscheid is één van de thema's uit het rouwwerk van Fleurop. De bloemstukken passen bij een afscheid met oog voor natuurlijke bloemen, bijzondere grassen en droogmaterialen. De stukken zijn frivool en uniek samengesteld, waarbij nog meer rekening is gehouden met de afbreekbaarheid van de ondergronden en de impact van de gebruikte materialen op de omgeving.

Rouwwerk verzorgd door de Fleurop bloemist

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Zij weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar passend bloemwerk. Bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren bij elkaar geschikt tot een prachtig geheel.

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Duurzame bloemist

Fleurop staat voor duurzaamheid. Voor de certificering van onze bloemisten werken we met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit keurmerk wordt getoetst door Stichting Milieukeur. Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen.

natuurlijk-afscheid-rouwwerk-fleurop-3
natuurlijk-afscheid-rouwwerk-fleurop
natuurlijk-afscheid-rouwwerk-fleurop-2

Ontdek het rouwwerk Natuurlijk afscheid

Natuurlijke bloemen, bijzondere grassen en droogmaterialen.

fleurop-rouwwerk

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Wij vertellen je graag meer over de verschillende bindvormen in rouwwerk.