Rouwwerk: Kleurrijke groet

Het rouwwerk uit het thema 'Kleurrijke groet’ bestaat uit voornamelijk opvallende en unieke bloemen. Bijzondere vormen en krachtge kleuren staan centraal in dit thema.

Kleurrijke groet

Kleurrijke groet is één van de thema's uit het rouwwerk van Fleurop en staat voor kleurrijk en uitbundig. Het rouwwerk uit dit thema bestaat voornamelijk uit bloemstukken met een zomers karakter, samengesteld uit opvallende en unieke bloemsoorten. Bijzondere vormen en krachtige kleuren maken ieder bloemstuk tot een eigenzinnig exemplaar. De bloemen die je tegenkomt zijn voornamelijk bloemen die in de warme periodes van het jaar volop aanwezig zijn.

Rouwwerk verzorgd door de Fleurop bloemist

Onze lokale bloemisten staan voor je klaar om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te maken. Zij weten als geen ander jouw wensen te vertalen naar passend bloemwerk. Bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren bij elkaar geschikt tot een prachtig geheel.

Wij bezorgen de rouwbloemen op een locatie naar keuze (dus ook bij een kerk, rouwcentrum of crematorium). Je hoeft het rouwstuk niet zelf op te halen bij de bloemist. Onze Fleurop bloemisten zorgen ervoor dat de rouwboeket op het juiste moment worden bezorgd en dat de bloemen op hun mooist zijn.

Duurzame bloemist

Fleurop staat voor duurzaamheid. Voor de certificering van onze bloemisten werken we met het keurmerk Barometer Duurzame Bloemist. Dit keurmerk wordt getoetst door Stichting Milieukeur. Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen.

Ontdek het rouwwerk Kleurrijke groet

Opvallende, unieke en kleurrijke bloemen. Ontdek de stukken uit Kleurrijke groet

Bindvormen rouwbloemen

Rouwbloemen zijn verkrijgbaar in verschillende bindvormen: Rouwboeket, biedermeier, rouwkrans of kistbedekking. Wij vertellen je graag meer over de verschillende bindvormen in rouwwerk.