Condoleance en sterkte bloemen

Een verlies van een dierbare is een ingrijpbare gebeurtenis. In deze verdrietige periode wil je graag je steun en medeleven betuigen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van condoleance of sterkte bloemen. Met een Fleurop boeket zeg je meer.

condoleance-bloemen

Gecondoleerd en sterkte wensen met een boeket

Na een emotionele gebeurtenis is het lastig is om de juiste woorden te vinden. Je wilt de nabestaanden laten weten dat je aan hen denkt. Naast het sturen van een condoleance kaart, kun je ook kiezen voor een condoleanceboeket, ook wel een sympathieboeket genoemd.

Het bieden van steun doe je op je eigen manier, die bij jou past. Laten weten dat je aan hen denkt is al een mooi gebaar. We begrijpen dat het tijdens zo'n gevoelige tijd van groot belang is dat de bloemenkeuze met zorg wordt gekozen en geregeld wordt. We hebben hiervoor drie boeketten geselecteerd, waarmee je zeker weet dat ze voldoen aan hoge verwachtingen en dat de condoleances persoonlijk bezorgd worden.

Fleurop condoleance boeketten

Een blijk van medeleven in tijden van verdriet of verlies.

Tekst condoleancekaart

We zien vaak dat het lastig is gepaste woorden te vinden. Onderstaande voorbeelden kunnen je helpen voor een tekst op een condoleancekaart.

  • In gedachte zijn we bij je/jullie.
  • Heel veel sterkte toegewenst in deze droevige tijd.
  • Als iets liefs je verlaat, blijft gelukkig altijd nog de liefde over.
  • We blijven aan hem/haar denken met veel liefde en bewondering.
  • Het is moeilijk de juiste woorden te vinden, maar weet dat we in gedachten bij jullie zijn.
  • We leven intens met jullie mee en wensen jullie alle kracht toe in deze verdrietige tijd.
  • Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden.

Ook bij het versturen een condoleance- of sympathieboeket geldt, voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd. Heb je vragen over het versturen van een sympathieboeket, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via: 0900 - 1501.