Bestel nu een boeket

Pioenrozen

Dé favoriete bloem om iemand te laten stralen! Pioenrozen zijn beschikbaar in mei en juni. 🌸😀 

De pioenroos, laat iedereen stralen!🌸🥇

De pioenroos is dé favoriete bloem van velen en kan echt iedereen laten stralen! Wij snappen wel waarom! Deze geweldige seizoensbloem is erg indrukwekkend, vanwege haar vele blaadjes en subtiele geur. Wist je dat de pioenroos in het teken staat van liefde, geluk, gezondheid, voorspoed en bloeiende romantiek. 

Een pioenboeket kun je daarom geven voor veel gelegenheden, van een feestelijke dag tot een voorspoedig herstel. Wat de reden ook is, deze bloem laat iedereen stralen en zich bijzonder voelen! Daarom is deze bloem zo populair. 🏆

Wanneer zijn pioenrozen beschikbaar? 

We krijgen vaak de vraag wanneer pioenrozen beschikbaar zijn. Deze bloem is alleen zo verrassend, dat zelfs de beschikbaarheid een verrassing is. Dit is namelijk afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij een warm voorjaar zijn pioenboeketten vanaf april al beschikbaar (yes!). 

Bij een kouder voorjaar is het wat langer wachten en zal de bloem pas goed beschikbaar komen in mei. Maar deze bloem is zo bijzonder, dat ze het wachten meer dan waard is! 

Pioenboeket Moederdag 

Omdat de pioenroos zo populair en herkenbaar is, is deze bloem erg gewild om te geven als Moederdagcadeau. Moederdag wordt in Nederland altijd gevierd op de 2e zondag van mei en vaak zijn de pioenboeketten dan ook beschikbaar. Daarmee is het gelijk de tip om jouw moeder te verrassen met een pioenboeket voor Moederdag! 💞

Pioenrozen bestellen 

Leuk dat je iemand wilt verrassen met een boeket vol pioenrozen! Als de pioenrozen beschikbaar zijn, bestel je op werkdagen voor 14:00uur en op zaterdag voor 12:00u om het dezelfde dag nog te laten bezorgen door jouw lokale Fleurop bloemist.