Bekijk al onze boeketten

Herfstbloemen

Door de lokale bloemist samengesteld met de mooiste seizoensbloemen.

Herfstboeket bestellen

Het is weer herfst! Het seizoen met regenachtige dagen en tegelijkertijd prachtige herfstkleuren! De mooiste herfstbloemen in warme kleuren zie je dan ook terug in de herfstboeketten van Fleurop.

De boeketten zijn speciaal voor het najaar samengesteld en sluiten aan op de bloementrends van dit moment. Met een herfstboeket van Fleurop haal je echt het warme najaarsgevoel in huis!

Vandaag besteld = vandaag bezorgd

Bestel je op werkdagen voor 14.00 uur dan wordt het boeket vandaag nog samengesteld door de Fleurop vakbloemist én persoonlijk bezorgd (ook bij bedrijven). Bestel je op zaterdag voor 12:00 uur dan wordt het boeket ook dezelfde dag nog bezorgd.

Herfstbloemen met cadeau

Heb je een mooie bos bloemen uitgekozen? En wil je het bezorgmoment extra bijzonder maken? Dit kan door in het bestelproces een cadeau toe te voegen. Zo kan je op een regenachtige herfstdag bij de openhaard niet alleen genieten van een prachtig boeket, maar ook van een lekkere wijn, Prosecco of ambachtelijke Fleurop Flavours chocolade/bonbons.

De verrassing maak je compleet door een persoonlijke wenskaart met een warme groet aan het boeket toe te voegen.

Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op en we helpen je direct verder!