Fleurop Groen Gekeurd

Onze meest duurzame keuze

Ervaar de 'Groen Gekeurd'-boeketten van Fleurop. Door te kiezen voor een Fleurop 'Groen Gekeurd'-boeket ben je zeker van de meest duurzame en groene keuze uit het Fleurop assortiment. In deze boeketten vind je uitsluitend bloemen die MPS-A+ of MPS-A gecertificeerd zijn. MPS is hét wereldwijde certificaat dat de duurzaamheid van bloemen aantoonbaar maak. MPS maakt zich hard voor het verduurzamen van de wereldwijde sierteeltsector. Dit doen zij door kwekers te ondersteunen met certificatie, footprinting en innovatieve tools.

Het boeket wordt persoonlijk door de lokale Fleurop vakbloemist samengesteld met de mooiste MPS-A+ en MPS-A bloemen die op dat moment beschikbaar zijn. Bestel hier het Groen Gekeurd boeket.

MPS is een veelgebruikt, onafhankelijk gecontroleerd milieucertificaat in de (internationale) bloemensector. MPS-ABC is meer dan een certificaat. Voor MPS-ABC registreren sierteeltkwekers hun verbruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, energie, water en afval. Op basis van deze registratie wordt elk kwartaal een milieuscore berekend, waarbij A+ het hoogst haalbare is. Kwekers met een A+ score kunnen met dit certificaat aantonen dat ze milieubewust kweken.

Fleurop Groen gekeurd boeketten

De speciaal geselecteerde Fleurop Groen gekeurd boeketten bestaan uitsluitend uit bloemen met een MPS-A en MPS-A+ label. Door te kiezen voor een Fleurop Groen gekeurd boeket ben je zeker van de meest duurzame en groene keuze uit het Fleurop assortiment. Beter voor jezelf, de ontvanger én het milieu.

Het Fleurop Groen gekeurd assortiment bestaat uit een gemengd plukboeket en gemengd rond boeket die de vakbloemist schikt met de bloemen van dit seizoen. Volledig en uitsluitend met bloemen met een MPS-A en MPS-A+ label en verkrijgbaar vanaf 22,95.

Wil je ons meest duurzame boeket bestellen?

Ga dan voor Fleurop Groen Gekeurd