Bloemen bezorgen Utrecht

Wat is er fijner dan een mooi boeket bloemen te laten bezorgen in Utrecht bij iemand die je lief is? Met Fleurop bezorg je de mooiste boeketten met verse snijbloemen bij je vrienden en familieleden die in Utrecht wonen. 

Bloemen bezorgen in Utrecht

Met aandacht en liefde samengesteld door de Utrechtse Fleurop bloemist.

Bloemen bezorgen in Utrecht

Wat is er fijner dan een mooi boeket bloemen te laten bezorgen in Utrecht bij iemand die je lief is? Met Fleurop bezorg je de mooiste boeketten bij je vrienden en familieleden die in Utrecht wonen of werken. Maar wist je ook dat wanneer je een boeket bestelt vóór 14:00 uur (zaterdag voor 12.00 uur), één van onze vakkundige Fleurop bloemisten uit Utrecht het boeket nog dezelfde dag nog jouw boeket bezorgen? Als je na 14:00 bestelt, wordt je boeket de volgende dag bezorgd. Uiteraard kun je ook zelf een eigen bezorgdag kiezen, met uitzondering van zon- en feestdagen. Bekijk snel onze boeketten!

Waar kan ik bloemen laten bezorgen in Utrecht?

In heel Utrecht van Binnenstand tot alle Utrechtse wijken, worden jouw bloemen of boeket op tijd en in al haar pracht en praal afgeleverd. Welk adres of welke locatie dan ook in Utrecht!

Stadsdelen en wijken in Utrecht waar bloemen bezorgservice Fleurop bloemen bezorgt:

 • Binnenstad
 • Oost
 • Leidsche Rijn
 • West
 • Overvecht
 • Zuid
 • Noordoost
 • Zuidwest
 • Noordwest
 • Vleuten
 • De Meern

Is het adres gevestigd in een ander deel van Utrecht? Of woont de ontvanger ergens anders dan in een van deze Utrechtse wijken? Geen probleem, want je kunt tevens bloemen bestellen of laten bezorgen op elke andere locatie of adres in de gemeente Utrecht. Denk bijvoorbeeld aan omliggende dorpen en steden als Nieuwegein, Vianen, Bunnik, De Meern, Vleuten en Maarssen.

Wist je dat je ook voor een uitvaart bloemen kunt laten bezorgen via Fleurop? Van rouwboeket, biedemeier tot kistbedekking. Bekijk hier het: assortiment afscheidsbloemen.

Kan ik vandaag bloemen laten bezorgen in Utrecht?

Oeps! Vergeten dat vandaag je goede vriendin of familielid uit Utrecht jarig is? Of heeft die ene collega een schouderklop verdient en moet het boeket echt vandaag nog in ontvangst worden genomen? Dat kan dan zeker vandaag nog dankzij onze supersnelle bloemen bezorgservice. Vóór 14.00 uur bestellen betekent namelijk dat het boeket vandaag nog in huis is!

Bij plotselinge momenten die om een bloemetje vragen, is een snelle en perfecte bezorging een fijne uitkomst. Een felicitatie, geboorte, jubileum, nieuwe collega, pensioen of andere mijlpaal; het kan gewoon dezelfde dag nog worden bezorgd. Ideaal voor zowel een zakelijke bezorging aan de receptiebalie van een bedrijf als een persoonlijke boodschap. Denk hierbij aan een beterschapswens, bedankje, oprechte deelneming en condolatie, felicitatie of wens voor de feestdagen, bijvoorbeeld Valentijnsdag of Moederdag.

Deze same-day-delivery service kan Fleurop garanderen door de samenwerking met lokale vakbloemisten uit Utrecht of de nabije omgeving. In Utrecht zijn er een tiental bloemisten, oftewel altijd wel eentje in jouw buurt die klaar staat om het mooiste boeket of bloemengeschenk voor jou te bezorgen. Let op: bezorging alléén op werkdagen; geen bezorging op zondagen en Feestdagen (m.u.v. Moederdag en Valentijn).

Wil je een overzicht van lokale bloemisten in Utrecht, dan kun je terecht bij: Zoek een bloemist.

Voor welke momenten kan ik in Utrecht bloemen laten bezorgen?

Fleurop heeft een groot assortiment aan zorgvuldig samengestelde boeketten of bloemen van diverse groottes, kleuren en geuren. Verfraaid met de mooiste bladeren en bladgroen met in de hoofdrol ingetogen, verfijnde bloemen of zelfs exotische ‘paradijsvogels’ die een echte eyecatcher zijn. Eventueel begeleidt met een kaart, cadeau of cadeaubon (bloemenbon). Dankzij dit grote aanbod kan Fleurop als bloemenbezorgservice voor elke gelegenheid een bloemetje of boeket samenstellen. Denk hierbij aan:

 • Een kleurrijkverjaardagsboeket om iemand te feliciteren met zijn/haar verjaardag, mijlpaal of andere bijzondere gebeurtenis (rijbewijs gehaald, geslaagd, eigen woning, etc.)
 • Een prachtig beterschapsboeket  om die zieke vriend, vriendin, familielid of collega op te vrolijken
 • Een bos rozen of een enkele roos op Valentijnsdag, voor op de trouwdag of bij een huwelijksjubileum
 • Een rouwboeket als symbool van afscheid, zoals bloemen op de kist of in een vaas.
 • Met liefde geschikt voor iedere gelegenheid is een vrolijk seizoensboeket met verse snijbloemen die in het seizoen goed beschikbaar zijn.

Waar kan ik bloemen bestellen in Utrecht?

Bij de lokale bloemist, gewoon bij jou om de hoek! Bij bloemen bezorgservice Fleurop maakt het niet uit waar de ontvanger van het bloemetje zich op dat moment bevindt of waar in Utrecht je woont; jij bestelt, wij bezorgen! Als het moet zelfs dezelfde dag nog (behalve op zon- en Feestdagen). – Goed om te weten voor wanneer de aanleiding van het boeket haast heeft, toch?

Wat kost bloemen bezorgen in Utrecht?

Een mooi bloemengeschenk kun je bij Fleurop zo duur of goedkoop maken als je zelf wil. Je kunt kiezen voor losse rozen in de kleur wit of rood en een bloemenboeket start al vanaf € 16,95. Dat is dan incl. het zorgvuldig samenstellen van het boeket, inpakservice en natuurlijk de bloemen zelf. De bezorgkosten bedragen € 6,95.

Wil je écht indruk maken of iemand verrassen met een prachtig boeket? Dan heb je ook nog keuze uit bloemen binnen prijsklassen die oplopen tot € 79,95. Ga jij voor een subtiel en ingetogen gebaar, of is het tijd om flink floraal uit te pakken?

Wil je een extraatje bij de bloemen meegeven? Dat kan! Maak het bloemengeschenk compleet met een flesje wijn, kaart, chocola of een andere attentie. – Wil je de ontvanger zelf een mooi boeket kunnen laten uitkiezen? Ga dan voor de Fleurop bloemenbon! Deze bloemenbon is een cadeaubon die je kunt opwaarderen vanaf €7,50 en te besteden bij jouw lokale Fleurop bloemist in Utrecht.