Bloemen bezorgen Groningen

Leuk dat je een boeket wilt laten bezorgen in Groningen! Met Fleurop bezorg je de mooiste boeketten bij je vrienden en familieleden in het noorden van het land. Bekijk hieronder onze boeketten. Voor 14.00u bestelt = vandaag bezorgd (m.u.v. zaterdag).

Bloemen bezorgen in Groningen

Allereerst leuk dat je iemand wilt gaan verrassen met een mooi boeket. Je kunt iemand in Groningen verrassen met een felicitatieboeket voor een feestelijke gelegenheid, als een verjaardag, huwelijk, nieuwe baan of woning, de geboorte van een baby of het vieren van een jubileum. Voor alle feestelijke gelegenheden bezorgt de Groningse Fleurop boeket graag een vrolijk boeket.

Wil je voor een andere gelegenheid als een bedankje of beterschap een boeket laten bezorgen in het mooie Groningen, ook dan is het uiteraard mogelijk een passend boeket te vinden. Je kunt je hiervoor laten inspireren met onze Bedankt en Beterschap boeketten.

Liever een echte seizoensfavoriet? Dan delen we graag onze populaire seizoensboeketten met je!

Waar kan ik bloemen laten bezorgen in Groningen?

Van centrum / binnenstad tot en Haren en Ten Boer, in alle wijken in Groningen, bezorgen wij jouw bloemen of boeket op tijd en in al haar pracht en praal afgeleverd. Welk adres of welke locatie dan ook in Groningen!

Stadsdelen en wijken in Groningen waar bloemen bezorgservice Fleurop bloemen bezorgt:

  • Centrum
  • Oost
  • Zuid
  • West
  • Oude Wijken
  • Ten Boer
  • Haren

Is het adres gevestigd in een ander deel van Groningen of woont de ontvanger ergens anders dan in een van deze Groningse wijken? Geen probleem, want je kunt tevens bloemen bestellen of laten bezorgen op elke andere locatie of adres in de omgeving van Groningen. Denk bijvoorbeeld aan omliggende dorpen en steden als Hoogezand, Eelde Paterswoude, Tolbert, Zuidhorn en Noordhorn. 

Wist je dat je ook voor een uitvaart bloemen kunt laten bezorgen via Fleurop? Van rouwboeket, biedemeier tot kistbedekking. Bekijk hier het: assortiment afscheidsbloemen.

Kan ik vandaag bloemen laten bezorgen in Groningen?

Oeps! Vergeten dat vandaag je collega, goede vriendin of familielid jarig is? Of heeft die ene collega een schouderklop verdient en wil je hem of haar graag vandaag nog verrassen. Dan is het goede nieuws dat dit in de meeste gevallen nog mogelijk is, wanneer je voor 14.00u bestelt, dan bezorgen wij vandaag nog. Is het al iets later, geen probleem! Morgen bezorgen wij met liefde een mooi boeket!

Deze snelle bezorgservice kunnen wij garanderen dankzij een samenwerking met lokale Fleurop bloemisten in Groningen en omstreken.

Hierbij geldt echter wel, bezorging op werkdagen. Op zaterdag kun je nog bezorgen, wanneer je voor 12.00u jouw bestelling plaatst. Zon- en feestdagen zijn helaas uitgesloten voor bezorging. Wil je iemand voor een verjaardag verrassen, dan adviseren we om de dag ervoor al een leuk boeket te laten bezorgen, zodat hij of zij daar de hele dag nog van kan genieten. 😍

7 dagen vaasgarantie

Op ieder Fleurop boeket geven wij 7 dagen vaasgarantie. Heb je een boeket laten bezorgen of ontvangen dan kun je binnen 1 week een klacht indienen. Om de klacht te beoordelen vragen wij enkele foto's naar ons te mailen, zodat wij het kunnen beoordelen en mee te denken voor een oplossing.