Bekijk al onze boeketten

Internationale Vrouwendag

Laat haar voelen hoe bijzonder ze is. 😍🥇

Wanneer is Internationale vrouwendag 2023?

Woensdag 8 maart 2023 is het Internationale vrouwendag! Een mooie gelegenheid om een echte powervrouw in het zonnetje te zetten door haar te verrassen met een boeket. Jaarlijks valt Internationale vrouwendag op 8 maart. Speciaal voor Internationale vrouwendag hebben we een mooie collectie boeketten samengesteld om haar een onvergetelijke verrassing te kunnen bezorgen. 

Ieder boeket van Fleurop wordt met zorg en liefde samengesteld door de lokale Fleurop bloemist.

Waarom vieren we Internationale vrouwendag?  

Of het nu jouw lieve moeder is die altijd voor je klaar staat, een sterke vriendin of buurvrouw die het verdient of geweldige collega die alles regelt. Dit is hét moment om het haar te laten weten.  

Internationale vrouwendag is een mooie dag om een vrouw waar jij bewondering voor hebt de aandacht te geven die zij verdient. Het geven van een prachtig boeket is iets waar iedere vrouw vrolijk van wordt en haar laat voelen hoe bijzonder ze is.  

Unieke vrouwendag verrassing 

Voeg bij jouw boeket een mooie Fleurop wenskaart toe. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, maar ook zelf een gave foto van jullie toevoegen en zo een unieke wenskaart samen te stellen. Laat haar middels een persoonlijke tekst weten waarom ze zo bijzonder voor je is en dit boeket verdient., Wij garanderen dat deze vrouwendag verrassing onvergetelijk zal zijn. 

Wil je echt uitpakken? Tijdens het bestelproces kun je kiezen tussen Fleurop Flavours bonbons en chocolade, Prosecco, knuffels, een vaas en rode of witte wijn.