Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Geslaagd bloemen

Voor een geslaagde verrassing! 🎓🏆

Bloemen geslaagd 🎓

Super gedaan.. Trots op jou.. Je bent een kanjer! Is er iemand geslaagd🥇? Feliciteer de geslaagde met een mooie bos bloemen. Speciaal voor de geslaagden hebben wij een selectie gemaakt van de leukste examen boeketten. Van een mooi plukboeket of kleurrijke rozen? Er is altijd een tof boeket te vinden.

P.S. Mocht je twijfelen of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. Dan is het goed te weten dat de naam van een boeket, nergens wordt vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

Boeket geslaagd bestellen

Vandaag de geslaagde verrassen? Wanneer je voor 14:00 besteld, wordt het boeket vandaag nog in heel Nederland persoonlijk bezorgd door een lokale Fleurop bloemist! Voeg nog een persoonlijk bericht toe op een leuk kaartje.

Een geslaagd cadeau 🎉

Uiteraard kun je het nóg feestelijker maken door een fles wijn of prosecco toe te voegen uit onze cadeaushop, als de ontvanger 18 jaar of ouder is uiteraard ;)! Is dit het niet geval, kies dan lekkere chocolade of bonbons, dat is ook een echt geslaagd cadeau! 

Wanneer zijn de examenuitslagen 2023?

Het is altijd weer spannend om te weten wanneer iemand geslaagd is. Voor het schooljaar 2022-2023 zijn de uitslagen op woensdag 14 juni bekend. Wil je op de dag van de examenuitslag een boeket laten bezorgen? Bestel dan voor 14.00u en verras de geslaagde met een geslaagd boeket! 💕

Het kan zijn dat sommige later de uitslag ontvangen, maar ook dan kun je hen natuurlijk verrassen met een vrolijk geslaagd boeket!