Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen in huis
Klanten geven ons een 8,8!
Alleen lokale vakbloemisten
7 dagen versgarantie
Persoonlijke bezorging

Geslaagd

Voor een geslaagde verrassing! 🎓🏆
Je bent een kanjer

vanaf € 21,95
Confetti

vanaf € 19,95
Gefeliciteerd

vanaf € 29,95
Seizoensverrassing

vanaf € 16,95
Bont geplukt

vanaf € 19,95
Subliem

vanaf € 49,95
Vrolijk plukboeket

vanaf € 24,95
Bruisend en Prosecco

vanaf € 44,95
Dubbel genieten

vanaf € 26,95
Bont geschikt

vanaf € 19,95
Plukgeluk

vanaf € 34,95

Bloemen geslaagd 🎓

Super gedaan.. Trots op jou.. Je bent een kanjer! Is er iemand geslaagd🥇? Feliciteer de geslaagde met een mooie bos bloemen. Speciaal voor de geslaagden hebben wij een selectie gemaakt van de leukste examen boeketten. 

Ga jij voor een mooi veldboeket of prachtige rozen? Voor ieder wat wils.

P.S. Mocht je twijfelen of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. Dan is het goed te weten dat de naam van een boeket, tijdens het bezorgen nergens wordt vermeld. Je kunt dus altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

Boeket geslaagd bestellen

Wanneer je voor 14:00 besteld, wordt het boeket vandaag nog in heel Nederland persoonlijk bezorgd door een lokale Fleurop bloemist! Voeg nog een persoonlijk bericht toe met behulp van een kosteloos kaartje.

Uiteraard kun je het nóg feestelijker maken door een fles wijn of prosecco toe te voegen uit onze cadeaushop, als de ontvanger 18 jaar of ouder is uiteraard ;)! 

Wanneer zijn de examenuitslagen 2022?

Het is altijd weer spannend om te weten wanneer iemand geslaagd is. Voor het schooljaar 2021-2022 zijn de uitslagen op donderdag 9 juni bekend. Wil je op donderdag 9 juni een boeket laten bezorgen? Bestel dan voor 14.00u en verras de geslaagde met een waanzinnig boeket! 💕