Onze beste keuze voor jou

Op basis van jouw antwoorden, hebben wij de mooiste boeketten geselecteerd:

Bont geplukt
vanaf 19,95

Geen schot in de roos? 😊

Ga voor ons populaire maandboeket of laat een boeket op maat maken door onze vakbloemisten. ⬇️

De Fleurop Keuzehulp

Altijd een schot in de roos🎯

Welkom bij de keuzehulp van Fleurop, jouw persoonlijke gids naar een mooi boeket om jouw boodschap over te brengen. Onze matchmaker helpt jou om dat ene unieke boeket te vinden die bij jouw voorkeuren past. Of het nu voor liefde, verjaardag, dankbaarheid of een sterkte wens is, voor ieder moment is er altijd een perfecte match te vinden! 

Beantwoord eenvoudig een paar vragen over de gelegenheid, budgetvoorkeur en kleurstelling en laat ons magische algoritme zijn werk doen. Het zal je naar een selectie van prachtige boeketten leiden, die bij jouw voorkeuren aansluiten.

Van de lokale Fleurop bloemist 

Maar onze reis gaat verder dan alleen het kiezen van het perfecte boeket. Ieder Fleurop boeket wordt met aandacht en liefde samengesteld én persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.  
Ontdek de magie van bloemen, laat je emoties bloeien en maak van elke gelegenheid een moment om te koesteren. Met de Bloemenmatchmaker wordt elke bloem een gedicht, elk boeket een verhaal, en elke ontvanger een gelukkige ziel!

Vandaag nog bezorgt! 🚪🎈

Kies vandaag nog het perfecte boeket met de Bloemenmatchmaker. Op werkdagen voor 14.00u bestelt, is dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd (zaterdag voor 12.00u).