Bloemstukken, terug van weggeweest!

De juiste bloemkeuze in combinatie met moderne styling, zorgen dat onze bloemstukken echt gezien mogen worden.

De stukken die op Fleurop.nl worden aangeboden zijn ontworpen door onze bloemstylisten die werken met de trends van dit moment.  

De collectie 

Het assortiment bloemstukken bestaat uit bloemstukken met verschillende kleurtinten. Je kunt kiezen uit een bloemstuk in zachte tinten, vrolijk en kleurrijk bloemstuk, een wit bloemstuk of het luxe en kleurrijke bloemstuk. Waarmee jet echt een onvergetelijke indruk achterlaat! 

De Fleurop bloemstukken kunnen direct worden neergezet in zakelijke ruimten zoals de ontvangsthal, balie van de receptie, beurs of evenement om bezoekers een warm welkom te heten

Daarnaast worden bloemstukken ook vaak gebruikt als aankleding bij een feest, bruiloft of een afscheid. Er is geen ander product dan bloemen die emoties en sfeer kunnen bepalen en gelijk een goed gevoel overbrengen. 

Heb je andere wensen voor een bloemstuk? Dan kun je hiervoor contact opnemen met de Klantenservice (0900-15 01 of [email protected]). Je kunt met hen jouw voorkeuren afstemmen en dan zorgen wij dat er een prachtig stuk bezorgd wordt. 

Bloemstuk laten bezorgen?  

Bij Fleurop zijn meer dan 1.000 bloemisten aangesloten. Ieder bloemstuk dat bij Fleurop besteld wordt, wordt door de lokale Fleurop bloemist met liefde en zorg samengesteld. Zij zullen ook zorgdragen voor een persoonlijke bezorging.

De bloemen van deze bloemisten komen altijd dagvers van de bloemenveiling, maar met onze tips kun je er nóg langer van het bloemstuk genieten: 

Verzorgingstips voor je bloemstuk  

  • Maak het steekschuim dagelijks nat met water

  • Zet de bloemen niet in de zon 

  • Zorg dat het bloemstuk niet in de toch staat

Bloemstuk uitvaart

Wil je een bloemstuk bestellen voor een uitvaart of crematie? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten bloemstukken. Je hebt bijvoorbeeld een rouwstuk in de vorm van een krans, Biedermeier (rond), druppel- en hartvorm. Om hiervan een indruk te geven: 

Een bloemstuk voor de uitvaartdienst of crematie worden persoonlijk op de uitvaartlocatie bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.  

Voor het bestellen van een rouwstuk kun je het assortiment bekijken via onderstaande button: 

Rouwstuk uitvaart