Fleurop zet powervrouwen in de bloemen

Rotterdam, 8 maart 2021 – De liefste vrouw, die sterke moeder, behulpzame vriendin, buurvrouw of collega die altijd voor je klaarstaat. Nederland barst van de powervrouwen. Vandaag, op Internationale Vrouwendag, zet Fleurop er tientallen in de bloemen.

Zo ook Suzanne en Petra uit Rotterdam. Fleurop vakbloemist Stefan van Wezel van Bloemsierkunst Sjerp verraste hen vanochtend met een schitterend boeket.

Verrassing

“Wauw, ik voel mij vereerd”, reageert de 43-jarige Suzanne enthousiast wanneer Fleurop vakbloemist Stefan van Wezel haar het boeket overhandigd. Haar 17-jarige dochter Anne heeft haar genomineerd voor de titel Powervrouw. Zij vertelt: “Mijn moeder zoekt altijd overal het positieve in en probeert dingen zo leuk mogelijk te maken. Ook dit coronajaar waarin we veel thuis zijn. Dat inspireert mij enorm en maakt mijn moeder tot een echte powervrouw. Suzanne vult aan: “Sinds de lockdown lopen we elke ochtend samen een rondje van zeven kilometer om de Zevenhuizerplas. Dat heeft onze band nog sterker gemaakt.” Positiviteit speelt ook de hoofdrol in het verhaal van Petra, die problemen met haar gezondheid heeft. Petra: “Maar ik blijf het leven vieren en mijn schouders eronder zetten. Dat probeer ik ook aan mijn vrienden en familie mee te geven. Schitterend dat mijn zus mij nu voor deze titel genomineerd heeft. Dit betekent veel voor mij, ik word er emotioneel van.” 

 

Bezorg een goed gevoel      

Al sinds 1911 wordt op 8 maart wereldwijd stilgestaan bij de positie van vrouwen in de maatschappij. “En die is ontzettend belangrijk”, legt Leonie van Zante, marketingspecialist van Fleurop uit. “Miljoenen vrouwen maken dagelijks het verschil. Internationale Vrouwendag is hét moment ze in het zonnetje te zetten. Afgelopen week riepen we mensen daarom via social media op om hun powervrouw te nomineren. Tientallen werden vanochtend verrast met een boeket. Deze actie onderstreept de essentie van Fleurop: elkaar een goed gevoel bezorgen. Iets waar onze bloemisten zich dagelijks voor inzetten door de mooiste boeketten te creëren. Op vakkundige wijze leggen zij in elk boeket het gevoel van de gever.”