Onze werkwijze

Al bijna een eeuw bezorgt Fleurop een goed gevoel. Dankzij een grootschalig netwerk van vakkundige bloemisten, in zowel binnen- als buitenland. Op dezelfde dag! Maar hoe dan?

Service.

Tijd. Een rekbaar begrip, maar niet als je jouw gevoel wil overbrengen. Dat wil je nu, want je zit nu in die flow. Dat betekent snelheid! Geen probleem bij Fleurop. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag ook bezorgd! Ook wereldwijd kun je vaak dezelfde dag nog een bloemetje laten bezorgen. Daar zijn wij op ingesteld. Veel hebben wij hierin kunnen automatiseren, maar zodra er aan een bestelling ook maar een kleine bijzonderheid zit pakken wij hem eruit. We bellen de bestelling na om de bloemist te vragen of alles duidelijk is of jou als klant om extra vragen te stellen. Dit gebeurt ook standaard met het rouwwerk wdat online besteld wordt. Wij willen namelijk dat wat jij voor ogen hebt met het boeket of rouwbloemen, ook bereikt wordt. Dat noemen wij service.

Eerlijkheid.

Transparantie en eerlijkheid staan hoog in het vaandel van Fleurop. Wij werken daarom met eerlijke prijzen voor zowel de bloemist als de consument. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij een goed gevoel kan overbrengen met een prachtig boeket. 

Bekijk alle boeketten