Onze werkwijze

Al bijna een eeuw bezorgt Fleurop een goed gevoel. Dankzij een grootschalig netwerk van vakkundige bloemisten, in zowel binnen- als buitenland. Op dezelfde dag! Maar hoe dan?

Service

Tijd. Een rekbaar begrip, maar niet als je je gevoel wilt overbrengen. Dat wil je nu, want je zit nu in die flow. Dat betekent snelheid! Geen probleem bij Fleurop. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag ook bezorgd! Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. En daar zijn wij op ingesteld. Veel hebben wij hierin kunnen automatiseren, maar zodra er aan een bestelling maar een kleine bijzonderheid zit pakken wij hem eruit. We bellen de bestelling dan na om de bloemist te vragen of alles duidelijk is of jou als klant om extra vragen te stellen. Wij willen namelijk dat dat wat jij voor ogen hebt met het boeket, ook bereikt wordt. Dat noemen wij service.

Eerlijkheid.

Transparantie en eerlijkheid staat hoog in ons vaandel. Natuurlijk ben je gewend om bij welke winkel dan ook, in de winkelstraat of op het web, korting te krijgen. Wij Nederlanders zijn daar misschien zelfs in verpest, omdat wij heel prijsbewust zijn. Toch zul je bijvoorbeeld kortingen niet terugvinden bij Fleurop. Als je je gevoel goed wilt overbrengen, dan zijn kwaliteit en service belangrijk. Wij willen dat je het beste krijgt en dat kan eenvoudigweg niet uit met bijvoorbeeld korting. Jouw lokale bloemist wil ook volgend jaar nog zijn boeketten aan je kunnen bezorgen en jij wilt niet dat hij in de kwaliteit van jouw boeket gaat morrelen om uiteindelijk de korting of lagere prijs te kunnen verwerken. Daarom krijg je gewoon eerlijke prijzen voor iedereen bij Fleurop en daardoor ook alleen maar kwaliteit. Daarnaast... hoe zou jij het vinden als je van je geliefde een prachtig boeket ontvangt met warme woorden, maar er wel achter komt dat het met korting is gekocht? Jij geeft je liefde toch ook niet met korting?

Bekijk alle boeketten