Binnenkijken bij: Leaf bloemen

Hé, ken ik jou niet ergens van? Fleurop-bloemiste Renée runt een bloemenwinkel in Capelle aan den IJssel. Ook speelt ze de hoofdrol in de nieuwste Fleurop-commercial.

“Ik heb altijd de ambitie gehad een eigen bloemenwinkel te starten”, vertelt Renée. “Op mijn veertiende had ik mijn eerste bijbaan als bloemiste te pakken. Na het opdoen van de nodige ervaring was ik er acht jaar geleden klaar voor mijn eigen winkel te openen.”

Mooi cadeau
“Bloemen en planten vormen de basis van ons assortiment”, vervolgt Renée. “In het seizoen is ons aanbod buitenplanten groot. Maar je vindt bij Leaf bloemen ook een ruime collectie woonaccessoires. Kwaliteit staat voorop, maar we bieden artikelen in verschillende prijscategorieën, zodat iedereen kan slagen. De meeste producten die we verkopen worden cadeau gedaan. We besteden dan ook veel zorg en aandacht aan de verpakking. Ook daarin zijn we onderscheidend.

In de spotlights Een verjaardag, nieuwe woning, geboorte, met pensioen gaan, het behalen van je rijbewijs of diploma… Iedere mijlpaal is er een om te vieren. In haar nieuwste commercial laat Fleurop zien hoe je dat aanpakt. Renée speelt er de hoofdrol in. “Het is een gave commercial geworden. Het boeket dat ik erin maak is er een waarin je mijn passie voor bloemen terugziet. Ik ben trots op het resultaat. Een aantal klanten heeft mij al herkend!”

Bezoekadres:

Leaf bloemen
Puccinipassage 34
2901 GK Capelle aan den IJssel