Leuk housewarming cadeau

Yes, ze hebben de sleutel van hun nieuwe woning gekregen, al lekker geklust en dan is het tijd voor een leuk housewarming feestje. Om dit te vieren ben jij natuurlijk opzoek naar inspiratie voor een origineel housewarming cadeau. Lees snel verder! 🥂🌸

Leuk cadeau housewarming geven

Wanneer je iemand wilt verrassen voor een housewarming, ben je natuurlijk op zoek naar iets leuks. Kijk bij het kiezen van een cadeau voor de housewarming vooral naar wat past bij de ontvanger(s). Mogelijk weet je al iets over het nieuwe interieur, waar ze van houden of waar je iemand echt mee kunt verrassen.  

Cadeau voor een nieuwe woning  

Bij een nieuwe woning is het vooral belangrijk om een gezellige sfeer in huis te halen en de boel lekker op te fleuren. Hoe kan dat beter met deze cadeautips voor nieuwe woning: 

#1 Housewarming cadeau: Bloemen

Bloemen zijn het perfecte cadeau voor een housewarming. Ze brengen kleur aan en staan voor vreugde en geluk. Kies een boeket dat echt bij de ontvanger past. Via onze bestsellers kies je snel en gemakkelijk een mooi boeket. Laat deze bij de kersverse huiseigenaren bezorgen en bij jezelf thuis en neem het mee naar de housewarming. 

Tip: voeg een vaas toe aan jouw boeket. Veel mensen hebben namelijk nog geen geschikte vaas in hun nieuwe woning. 

#2 Housewarming cadeau: cadeaubon

Weet je nog niet wat de inrichting van de nieuwe woning is of zijn ze nog druk met verbouwen? Geef dan een Fleurop Bloemenbon cadeau. Met deze cadeaubon kunnen ze zelf bloemen of planten kopen wanneer het hen uitkomt. Hoe handig is dat!

De Fleurop bloemenbon is te besteden op fleurop.nl of een van onze lokale Fleurop bloemisten. En verkrijgbaar vanaf € 7,50.

#3 Plant voor housewarming 🌿

Wat is een nieuwe woning zonder planten? Planten brengen sfeer in de nieuwe woning en er is altijd wel ergens een leuk plekje te vinden om de plant neer te zetten. Is de ruimte niet zo heel groot, geef dan een kleine plant. Hebben ze veel ruimte, dan kun je groter uitpakken en binnenkomen met een grote plant! Je kiest een mooie plant via ons plantenassortiment.

Beschikken ze over een mooie tuin? Dan kun je natuurlijk ook kijken voor een leuke buitenplant. Deze zijn beschikbaar bij de lokale Fleurop bloemisten. 

#4 Luxe housewarming cadeaupakket 😍

Voor een onvergetelijk housewarming cadeau kun je ook zelf een cadeaupakket samenstellen. Kies voor een mooi, royaal boeket in combinatie met een bijpassende vaas of heerlijke chocolade. Succes gegarandeerd!

Last minute cadeau nieuwe woning 🕑

Heb je vandaag of vanavond een housewarming of zoek je nog naar een lastminute cadeau voor de nieuwe woning. Laat dan een boeket bezorgen. Voor 14.00u besteld is dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Gaat dat niet lukken, ga dan zelf langs bij de lokale Fleurop bloemist om een mooi boeket af te halen en mee te nemen!

Fleurop inspiratie

Wil je wekelijks geinspireerd worden met de mooiste boeketten, tips en inspiratie? Schrijf je dan snel in voor de Fleurop nieuwsbrief! 💌