Bekijk al onze boeketten
Filter boeketten op categorie

Planten

Een duurzaam en groen cadeau voor iedere gelegenheid.

bekijk alle boeketten

Ook leuk, geef een plant cadeau!

Wil je wat anders geven dan een boeket? Kies dan eens voor een plant. Mooie planten brengen een goede sfeer met zich mee en zijn op dit moment populairder dan ooit. De plant past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken.

We hebben gekozen voor planten die makkelijk te verzorgen zijn en er ook nog eens leuk uitzien. Twee vliegen in één klap. Ook leuk, heb je voor 14.00 uur besteld, dan wordt hij vandaag nog bezorgd. Bij jou thuis of bij je moeder, buurvrouw of collega... die keuze is aan jou!


Plant met pot bestellen

Je wilt natuurlijk geen plant geven zonder pot, dus daarom leveren wij altijd onze planten met pot. Dat is in de prijs inbegrepen. Het kan zo zijn dat de pot afwijkt van de getoonde afbeelding. Dit komt omdat wij met 1.050 bloemisten samenwerken. Afhankelijk van hun assortiment wordt de pot gekozen. Er wordt in de winkel gekeken naar een pot die lijkt op de getoonde afbeelding. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan...