Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, maandag bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Secretaressedag bloemen

Zet hem of haar in het zonnetje op donderdag 18 april 2024!

Secretaressedag cadeau

Zet je Secretaressedag in het zonnetje met een mooi boeket van Fleurop. Secretaressedag is de perfecte gelegenheid om je secretaresse te bedanken voor haar/zijn harde werk en toewijding. Een prachtig Fleurop boeket is de perfecte manier om je waardering te tonen.

Bloemen voor Secretaressedag

Secretaressedag is de dag waarop werkgevers en collega’s hun waardering uitspreken richting die ene collega die altijd het hoofd koel houdt, zorgt dat alles piekfijn wordt geregeld en voor iedereen klaarstaat. Speciaal voor deze dag vindt je op Fleurop een mooi assortiment inclusief bijhorende wenskaarten om jouw waardering over te brengen.

Wist je dat Secretaressedag oorspronkelijk uit Amerika komt? In 1989 werd deze dag in Nederland geïntroduceerd door Secretaresse Magazine (het huidige Management Support Magazine), (het niet meer bestaande) StarJob Secretaresse Uitzendbureau, Schoevers, Fleurop en Bloemenbureau Holland. Het heette toen nog 'Secretaries Day'. Deze jaarlijks terugkerende dag is bedoeld om alle secretaresses in het zonnetje te zetten, stil te staan bij zijn/haar waarde voor het bedrijf en de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Secretaressedag wordt tegenwoordig ook wel Dag van de medewerker genoemd omdat de taken van en de functienaam van secretaresse doorheen de jaren zijn gewijzigd.

Wanneer is het Secretaressedag 2024?

Op donderdag 18 april 2024 is het Secretaressedag! Op de dag van de secretaresse worden alle 'secretaresses' van Nederland in het zonnetje gezet door hun werkgever of collega’s. Secretaressedag valt elke derde donderdag van april.

Bestel een boeket met cadeau voor Secretaressedag

Op zoek naar het perfecte cadeau om jouw secretaresse of werknemer extra in het zonnetje te zetten? Met een prachtig Fleurop boeket spreek je jouw waardering en dank uit. Maak het bovendien extra speciaal met onze selectie cadeaus. Van onze luxueuze bonbons en chocolaatjes tot onze bijpassende vazen. Hiermee maak je de verrassing helemaal af. Vergeet ook vooral niet een persoonlijke wenskaart toe te voegen.

Bloemen bezorgen op Secretaressedag

Wil je jouw collega verrassen met een boeket? Laat deze dan bezorgen bij jouw collega thuis of op het werk. Het boeket bestel je gemakkelijk en snel op Fleurop.nl. Bestel je op Secretaressedag voor 14:00 uur, dan wordt het bezoekt dezelfde dag bezorgd.