Bekijk al onze boeketten

Vóór 14:00 besteld, vandaag bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie
Persoonlijke bezorging

Secretaressedag

Zet hem of haar in het zonnetje op donderdag 20 april 2023! ☀️

Wanneer is het Secretaressedag 2023? 💻

Op donderdag 20 april 2023 is het Secretaressedag! Op de dag van de secretaresse worden alle 'secretaresses' van Nederland in het zonnetje gezet door hun werkgever of collega’s. Met als doel stil te staan bij hetgeen zij betekenen voor de organisatie.

Maar is deze dag ook niet een mooi moment om alle medewerkers eens in het zonnetje te zetten? Dit kan met een prachtig boeket van Fleurop, bezorgt op Secretaressedag! 😀🌺

Secretaressedag cadeau

Weet je niet goed wat je cadeau moet geven op secretaresse dag? Met een boeket van Fleurop zit je altijd goed. Geef je graag iets extra’s; voeg dan een cadeau toe aan je bestelling. Met Fleurop Flavours, chocolade of bonbons wordt jouw waardering voor het gedane werk in één keer duidelijk. Ook is het mogelijk om rode-, witte wijn of Prosecco toe te voegen aan het boeket.

Met een vaas uit de vazencollectie van Fleurop, maak je het boeket helemaal af. In het bestelproces worden vazen getoond, waarin het boeket dat je hebt uitgezocht goed past.

Bloemen bezorgen op Secretaressedag

Wil je jouw collega verrassen met een boeket? Laat deze dan bezorgen bij jouw collega thuis of op het werk. Het boeket bestel je gemakkelijk en snel op Fleurop.nl. Bestel je op Secretarressedag voor 14:00 uur, dan wordt het bezoekt dezelfde dag bezorgd.