Dag van de secretaresse

Op donderdag 16 april 2020 is het secretaressedag. Op deze dag worden alle secretaresses van Nederland in het zonnetje gezet door hun werkgever of collega’s. Met als doel stil te staan bij wat zij betekenen voor de organisatie. Maar is deze dag ook niet een mooi moment om alle medewerkers eens in het zonnetje te zetten? Dit kan met een prachtig boeket van Fleurop, die nog dezelfde dag wordt bezorgd.

Secretaressedag cadeau

Weet je niet goed wat je cadeau moet geven op secretaresse dag? Met een boeket van Fleurop zit je altijd goed. Geef je graag iets extra’s; voeg dan een cadeau toe aan je bestelling. Met ‘Merci’ chocolade wordt jouw waardering voor het gedane werk in één keer duidelijk. Ook is het mogelijk om rode/witte wijn of Prosecco toe te voegen aan het boeket.

Met een vaas uit de vazencollectie van Fleurop, maak je het boeket helemaal af. In het bestelproces worden vazen getoond, waarin het boeket dat je hebt uitgezocht goed past.

Bloemen bezorgen op Secretaressedag

Wil je jouw collega verrassen met een boeket? Laat deze dan bezorgen bij je collega thuis of op het werk. Het boeket bestel je gemakkelijk en snel op Fleurop.nl. Bestel je vandaag voor 14:00 uur dan wordt het bezoekt nog dezelfde dag bezorgd.