Bekijk al onze boeketten

Vandaag besteld, morgen bezorgd
Klanten geven ons een 8,8!
Lokale duurzame bloemisten
7 dagen versgarantie

Bloemen voor opa- en omadag

Verras opa en oma met een mooi boeket!
Mooi gebaar

vanaf 21,95
Bloemenweelde

vanaf 26,95
Bloemstuk

vanaf 49,95
Kleurexplosie

vanaf 49,95
Kleurfestijn

vanaf 29,95
Seizoensverrassing
Keuze bloemist
Voor jou

vanaf 24,95
Zomergevoel

vanaf 23,95
Zomerbries

vanaf 28,95

Boeket voor opa- en omadag

Op 4 juni vieren we Opa & oma dag! De dag om jouw waardering te tonen voor de belangrijke rol die ze in je/jullie leven spelen. Het is een dag vol liefde, warmte en dankbaarheid. Hoe maak je deze dag extra speciaal voor opa en oma? Nou, door ze te laten zien hoe dankbaar je bent met een mooi Fleurop boeket!

Bloemen voor Opa en omadag

Opa en Oma dag is het moment om ze te bedanken voor alles wat ze voor je doen. Wat fleurt nou beter op dan een kleurrijk boeket van Fleurop? Bloemen staan voor liefde, waardering Ă©n dankbaarheid, precies de boodschap die jij wilt overbrengen.

Cadeau Opa- en omadag

Wil je op 4 juni opa en oma verrassen, dan kun je jouw boeket tot 14.00 uur bestellen om het op Opa en oma dag nog feestelijker te maken. Voeg een leuke wenskaart toe om hen te bedanken voor alles wat ze voor je betekenen. Vertel hoeveel je van ze houdt, deel een leuke herinnering, vier jullie samenzijn en spreek je waardering uit. Vier jullie bijzondere band met een mooi boeket, hiermee maak je deze dag pas echt onvergetelijk.

Boeket Opa- en omadag

Ieder boeket voor Opa- en omadag wordt met aandacht en liefde samengesteld door de lokale Fleurop bloemist bij jou in de buurt. Het boeket wordt persoonlijk bezorgd. Met een uniek Fleurop boeket maak je deze dag nog specialer. Het assortiment voor Opa- en omadag is met zorg samengesteld, hiermee kun je vertrouwen dat ieder boeket past bij deze feestelijk dag. Wat is er nu mooier dan de favoriete opa en oma te verrassen en in het zonnetje te zetten met een uniek boeket!