Fleurop bloemenbon

Altijd het perfecte cadeau met de bloemen cadeaukaart van Fleurop. Voor een verjaardag, feestdag of zomaar: met de Fleurop bloemenbon maak je iedereen blij. Met deze bloemenbon kiest de ontvanger zelf een prachtig boeket uit. De bon is inwisselbaar bij alle Fleurop vakbloemisten in Nederland en op Fleurop.nl. Gegarandeerd een verrassing die altijd in de smaak valt.

Fleurop gift card

Enter your gift card number below and view your balance.

This giftcard needs to be activated.

Fill in your activation code below that you have received by mail to use your gift card.

If you cannot find the activation code, please contact us.

View bouquets

De Fleurop cadeaubon voor bloemen

Wil je iemand (spontaan) verrassen en vind je het lastig kiezen? Zoek dan niet verder. Een bloemen giftcard is namelijk de perfecte keuze. De ontvanger kan dan op ieder gewenst moment zelf zijn of haar boeket bestellen of ophalen in de winkel. Hoe leuk is dat!

Geef de Fleurop cadeaubon

De Fleurop Bloemenbon is het perfecte cadeau. Met deze bloemen cadeaubon kiest de ontvanger zelf een prachtig boeket uit.

De bon is inwisselbaar bij alle Fleurop vakbloemisten in Nederland en op Fleurop.nl. De bon is in delen te besteden en verkrijgbaar vanaf 7,50.

Op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!

Bestel de Fleurop bloemenbon

I want a flower gift voucher

It is nice that you want to give the Fleurop flower gift voucher as a present! The gift voucher is redeemable at the local Fleurop professional florists in the Netherlands and on Fleurop.nl. The gift voucher can be redeemed in parts and is already available from €7.50.

Meestgestelde vragen over de Fleurop bloemenbon

Bloemenbon Zakelijk

De Fleurop bloemenbon is het perfecte cadeau om te geven. De ontvanger kiest met deze cadeaukaart zelf een prachtig boeket uit. Ideaal als eindejaarsgeschenk of als bedankje. 

De Fleurop bloemenbon is verkrijgbaar met een waarde van €7,50 tot €150,-. De bloemenbon is online te besteden via fleurop.nl en bij alle lokale Fleurop vakbloemisten.

Bekijk de zakelijke mogelijkheden.