Flower delivery in United Kingdom

There is nothing better than to surprise someone with a beautiful bouquet. Whether it's for a birthday or for a funeral, our flower delivery service abroad exists to deliver your bouquet with a message

Vandaag bloemen sturen naar United Kingdom

Op werkdagen voor 13.00u bij ons besteld, dan wordt jouw bestelling vandaag nog bezorgd in United Kingdom (rekening houdend met de tijdszone in United Kingdom).

Deze snelle bezorgservice van boeketten en planten kunnen we bieden dankzij het wereldwijde Fleurop Interflora netwerk. Voor levering op dezelfde dag, bestel je voor 13.00u op werkdagen, zaterdag voor 12.00u jouw boeket. Op zondag worden er helaas geen bloemen en planten bezorgd in United Kingdom.

Wil je bloemen sturen naar een ziekenhuis? Dan is dat ook mogelijk, let hierbij wel op dat je voor bloemen kiest en niet voor een plant. Dat is namelijk vaak niet mogelijk.

Boeket bezorgen in United Kingdom

Of het nu gaat om een jubileum, verjaardag, speciale gelegenheid of iemand spontaan verrassen, met liefde brengen we jouw boodschap over. Het assortiment van United Kingdom is alleen beschikbaar voor bezorging in United Kingdom. Wil je in een ander land een boeket bezorgen? Kies dan voor het juiste land en bekijk het beschikbare assortiment.

Een overzicht van alle landen vind je via: Bloemen bezorgen buitenland. Met liefde bezorgen we jouw boeket!

Heb je vragen over het versturen van bloemen naar United Kingdom, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan via: [email protected] of via 0900- 1501 (geen extra kosten).