Zakelijk op een rij

Van een eigen bestelomgeving tot achteraf betalen. Van maatboeketten tot bloemenabonnementen, we vertellen je graag over onze mogelijkheden.

Eigen bestelomgeving!   

Bij Fleurop kun je zakelijk bloemen bestellen via een eigen, gepersonaliseerde bestelomgeving. Jouw eigen en gepersonaliseerde bestelomgeving biedt optimaal gebruikersgemak en bevat hetzelfde uitgebreide assortiment als fleurop.nl. De bestelomgeving wordt opgezet in eigen huisstijl en kan met een OCI-koppeling geïntegreerd worden met het eigen inkoopsysteem.

Het assortiment boeketten kan indien gewenst worden aangepast op bedrijfsspecifieke wensen en eisen. Ook kunnen cadeauartikelen, zoals vazen, knuffels, chocolade en wijn worden toegevoegd. Heel efficiënt. De diverse facturatiemogelijkheden en het beperken van declaraties zorgen bovendien voor tijdsbesparing én foutreductie.

Gepersonaliseerd assortiment

Fleurop biedt een groot en actueel assortiment boeketten, met de mooiste seizoensbloemen. In de eigen bestelomgeving is alleen dat assortiment boeketten zichtbaar, dat op jouw wensen is afgestemd. Denk aan kleur, stijl, geefmoment en prijscategorie. Nadat de bloemen zijn geselecteerd kan een persoonlijk bericht worden toegevoegd. Zo kan elke geautoriseerde collega eenvoudig een bestelling plaatsen.   

Same-day delivery 

Onze boeketten en bloemstukken kunnen overal ter wereld worden bezorgd. “Flowers within hours, worldwide”. Boeketten worden dagelijks vers en met passie en vakmanschap door lokale Fleurop-bloemisten gemaakt en bezorgd. Voor de bezorging binnen Nederland geldt; op werkdagen vóór 14.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd. Op zaterdag geldt; bestellingen vóór 12.00 uur worden nog dezelfde dag bezorgd.

Voor bestellingen naar het buitenland kunt u direct contact opnemen onze klantenservice. Zij stemmen met de lokale bloemist van het betreffende land af wat uw wensen zijn.

Eén factuur            

Geen losse bonnetjes en declaraties achteraf. Bij Fleurop krijg je een overzichtelijke maandfactuur waarop alle bestellingen worden weergegeven. Je ziet meteen door wie er is besteld en aan welke afdeling het bedrag mag worden doorberekend. Achteraf betalen kan ook snel en gratis met AfterPay of creditcard.    

OCI- of cXML koppeling met inkoopsysteem

Het is mogelijk om een OCI of cXML koppeling te maken tussen de Fleurop-bestelomgeving en het eigen inkoopsysteem, zoals AFAS, SAP, Ariba, Coupa, ProActiv en Proquro. Op deze manier is het assortiment van Fleurop veilig beschikbaar binnen de eigen intranet inkoopomgeving van jouw bedrijf. Met een koppeling kunnen bestellingen automatisch geautoriseerd, gefactureerd én betaald worden via het eigen bedrijfsproces.
Handig, want zo hoef je niet te wachten op goedkeuring van declaraties en verminder je de kans op fouten in toekennen van budget en/of kostenplaatsnummers. Kosten (tailspend) zijn zo inzichtelijk en beheersbaar doordat je deze via één portal en via één factuur van alle bestellingen uit het hele land binnenkrijgt.        

Bereikbare klantenservice    

Ons deskundige klantenserviceteam staat zes dagen per week voor je klaar. Zij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en chat. Ze denken graag met je mee en schakelen bij specifieke wensen vliegensvlug met de dichtstbijzijnde en lokale vak bloemist. Samen bezorgen we een goed gevoel! 

Contact:

Meer informatie of een advies op maat? Neem contact met ons op. Bel via 0900-1501(lokaal tarief). Of stuur ons een mailtje.