Fleurop Zakelijk op een rij

Van een eigen bestelomgeving en maatboeketten tot bloemenabonnementen, we helpen je graag! Bekijk hier alle mogelijkheden van Fleurop Zakelijk op een rij.

Je eigen bestelomgeving!

Voor de zakelijke bestellingen heeft Fleurop de mogelijkheid van een gepersonaliseerde online bestelomgeving ontwikkeld. ‘Bloemplein Zakelijk’. Volledig ingericht op gemak en ontzorging. Het werkt eenvoudig: 

  1. De besteller kiest een boeket;
  2. de besteller voegt een boodschap toe;
  3. en de besteller maakt de keuze waar en wanneer het boeket bezorgd moet worden.

Uiteraard staat er achter het bestelsysteem een team klaar om alle ondersteuning te bieden waar nodig.

‘Bloemplein Zakelijk’ wordt in uw eigen huisstijl opgezet en aan de achterkant zorgen wij voor de gewenste verwerking van de betalingen. Hierin zijn vele mogelijkheden die we graag toelichten.

Het platform vraagt in ieder geval geen overbodige informatie en geeft die ook niet. Alle bestellers maken dezelfde eenvoudige stappen volgens eenduidige overkoepelende afspraken.

Dus: één partner, één afspraak, één eenvoudige omgeving, één assortiment, één factuur, meerdere bestellers.

Speciale aangelegenheden

Naast uitgelezen momenten zijn er ook wel eens speciale aangelegenheden waarbij bloemen of onze Fleurop Bloemenbon een rol kunnen spelen.

Denk aan marketing-acties waarbij bijvoorbeeld bloemen als direct mail worden gebruikt of de Fleurop Bloemenbon in een winactie. Maar ook bloemen uitreiken op een diploma-avond, als geschenk na een evenement of simpelweg omdat er iets te vieren valt. Oftewel, er zijn veel bloemen nodig op een bepaald moment.

In samenwerking met onze vakkundige bloemisten kunnen wij nagenoeg elk idee ondersteunen en uitvoeren. Ook voor evenement aankleding kunnen wij je met een passende bloemist in contact brengen. 

Gepersonaliseerd Fleurop Bloemenbon

Liever de Fleurop Bloemenbon wat meer in een “eigen jasje”? Geen probleem. Hier hebben wij diverse mogelijkheden voor. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde drager, opgeplakt op eigen briefpapier of digitaal in een e-card. Fleurop kan het allemaal verzorgen. Hiervoor komen we graag met je in gesprek om een passend voorstel te kunnen doen.