Fleurop Zakelijk op een rij

Van een eigen bestelomgeving tot achteraf betalen. Van maatboeketten tot bloemenabonnementen, we vertellen je graag over onze mogelijkheden.

Je eigen bestelomgeving!

Voor de zakelijke bestellingen heeft Fleurop de mogelijkheid van een gepersonaliseerde online bestelomgeving ontwikkeld. ‘Bloemplein Zakelijk’. Volledig ingericht op gemak en ontzorging. Het werkt eenvoudig: 

  1. De besteller kiest een boeket;
  2. de besteller voegt een boodschap toe;
  3. en de besteller maakt de keuze waar en wanneer het boeket bezorgd moet worden.

Uiteraard staat er achter het bestelsysteem een team klaar om alle ondersteuning te bieden waar nodig.

‘Bloemplein Zakelijk’ wordt in uw eigen huisstijl opgezet en aan de achterkant zorgen wij voor de gewenste verwerking van de betalingen. Hierin zijn vele mogelijkheden die we graag toelichten.

Het platform vraagt in ieder geval geen overbodige informatie en geeft die ook niet. Alle bestellers maken dezelfde eenvoudige stappen volgens eenduidige overkoepelende afspraken.

Dus: één partner, één afspraak, één eenvoudige omgeving, één assortiment, één factuur, meerdere bestellers.

Bloemen voor speciale gelegenheden

Er zijn verschillende speciale gelegenheden waarbij onze bloemen of de Fleurop bloemenbon een rol kunnen spelen. Hierbij valt te denken aan een 10-jarig bestaan van de organisatie, een grote diploma-uitreiking, als kerstgeschenk of een gave marketingactie. Voor grote aantallen boeketten kun je ook bij Fleurop terecht. 

In samenwerking met onze vakkundige bloemisten kunnen wij nagenoeg elk idee ondersteunen en uitvoeren. Ook voor evenement aankleding kunnen wij je met een passende bloemist in contact brengen. 

Gepersonaliseerde Fleurop Bloemenbon

Liever de Fleurop Bloemenbon wat meer in een “eigen jasje”? Ook dat is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde drager, opgeplakt op eigen briefpapier of digitaal in een e-card. Fleurop kan het allemaal verzorgen. Hiervoor komen we graag met je in gesprek om een passend voorstel te kunnen doen.